Aktuelno

Anastasija Ražnatović za TV Prva direktno iz Meksika

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i ćerka folk dive Svetlane Ražnatović trenutno sa drugaricama uživa u Meksiku, odakle se direktno uključila u "Jutro" TV Prva.

Utorak, 20.04.2021.

12:05

Izvor: superžena

Anastasija Ražnatović za TV Prva direktno iz Meksika
Foto:Printscreen TV Prva

Podeli:

"Uživam sa drugaricama u Meksiku. Kada sam na putovanjima, gledam da ustanem što ranije, da ništa ne propustim. Trudimo se da svaki dan bude drugačiji, da vidimo nešto novo. Bile smo na jednom splavu, slušali smo marijače, jeli meksičku hranu, pili tekilu", slikovito je objasnila mlada zvezda.

Spomenula je da nije bilo komplikovano da ode u Meksiko. "Potrebna je viza, poštovanje mera na aerodromu i u avionu se podrazumeva. Ljudi ovde na otvorenom ne nose maske, pa je doživljaj skroz drugačiji i biće teško da se naviknem na svakodnevnicu kad se vratim."

O svojim planovima, Anastasija je rekla da se vodi osećajem i da ne planira stvari unapred. "Snimam pesme i biće novih singlova, ali neće biti još albuma. Kada se vratim, vraćam se na posao - snimanje spotova."

Zvezda hita "Rane" je naglasila da bi njena majka Svetlana Ražnatović najviše volela da ima spreman album i da ponovo zapeva pred publikom: "Nema još pesama, standardi su joj visoki, ne želi da snima nešto što ona ne oseća i što joj se ne sviđa. Čeka na prave pesme", kaže Anastasija za svoju majku.

Potvrdila je da je uspela dečka da ubedi da se preseli u Beograd: "On je iz Novog Sada i nikad nećemo biti potpuno preseljeni u Beograd i tačno je da smo kupili zajedničku nekretninu, bićemo pola u Beogradu, pola u Novom Sadu. Odvojila sam se odavno i kao što znate živela sam pre sama, pa sa drugaricama."

Na pitanje da li joj smeta što je stalno u žiži javnosti, Anastasija odgovara da joj je ceo život tako i da ne zna za drugačije. "Naučila sam da živim sa tim i sama sam odabrala da se bavim javnim poslom i nema mesta da se nešto žalim."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.