Dačić otkrio datum početka međustranačkog dijaloga

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je za Televiziju Prva da je 26. april datum početka međustranačkog dijaloga.

Izvor: B92

Utorak, 20.04.2021.

10:15

Dačić otkrio datum početka međustranačkog dijaloga
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Dačić je objasnio da postoje dva segmenta dijaloga.

On je za Televiziju Prva rekao da od 19. do 22. aprila traju razgovori predstavnka Evropskog parlamenta sa parlamentarnim i neparlamentarnim strankama, nakon čega će se, 7. maja, obratiti njemu, a onda će početi zvanični proces dijaloga stranaka sa predstavnicima EP.

Predsednik Skupštine je istakao da je poslat poziv na sastanak predstavnika stranaka bez prisustva evroparlamentaraca, 26. aprila u 17 sati u maloj sali Skupštine Srbije. Poziv je upućen i predsedniku Srbije i lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću.

Kako je rekao, sastanku će prisustvovati predstavnici Demokratske stranke Srbije, pokreta Dosta je bilo, Srpske radikalne stranke, kao i Srpskog patriotskog saveza, a Dačić je pozvao i ostale zainteresovane da se priključe dijalogu, posebno onima koji ne žele posredstvo predstavnika Evropskog parlamenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: