Statement tenisice za proljeće koje vrijedi uloviti u Massu

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 20.04.2021.

0

Foto: Mass

Foto: Mass

Dostupne su u praktički svim novim kolekcijama modnih tenisica popularnih i poznatih marki, kao primjerice, Steve Madden, Tommy Hilfiger, Mustang, Replay, Guess i Fila

Trendi i udobno istovremeno! Da, moguće je! I to uz i dalje omiljene statement ili chunky tenisice! Udobnost koju nude je zasigurno jedan od ključnih razloga zašto je ova obuća svake sezone sve popularnija! I u Mass trgovinama ovi modeli su jedan od najčešćih izbora mnogih modnih entuzijastica.

Kada su se prvi put pojavile u svijetu modne obuće, mnogi su ih gledali postrance, ali ubrzo je postalo jasno da čak i u modnom svijetu "ružno" brzo može postati lijepo. Danas teško možemo zamisliti Instagram profil modnih influencera bez ijedne fotografije ovih tenisica. “Chunky sneakers,” kako su izvorno nazivane ove robusne tenisice, preplavile su ulice. A ni ovog proljeća neće biti drugačije.

Dostupne su u praktički svim novim kolekcijama modnih tenisica popularnih i poznatih marki, kao primjerice, Steve Madden, Tommy Hilfiger, Mustang, Replay, Guess i Fila. Njihova je glavna značajka da imaju debeli potplat i izgledaju prilično grubo, ali izvrsne su i za razne sportske aktivnosti. Iako su skuplji brendovi takve modele tenisica učinili kultnim, na Mass web shopu možete pronaći modele po povoljnijim cijenama, prikladnima za svaki džep, a ne samo za svaki ukus.

Kako nositi statement tenisice?

Foto: Mass

Foto: Mass

Ova je godina izazvala pravu malu revoluciju u modi jer je udobnost postala ključni faktor u odabiru, a upravo je to glavna karakteristika statement tenisica. Izvrsno pristaju i uz casual i uz sportsku odjeću. Možda ih je na prvi pogled zaista teško kombinirati, ali u stvarnosti su prilično jednostavne za kombiniranje i u trenu se prilagođavaju različitim stilovima.

Mass za proljeće 2021.

Mass za proljeće 2021.

Jedna od chic kombinacija su hlače u chinos stilu, svilena bluza s printom i jednobojne statement tenisice, po mogućnosti u bijelim ili puderastim nijansama. Čak ni styling s midi haljinom i robusnim tenisicama koje se nose preko kratkih čarapa neće proći nezapaženo. Izvrsno pristaju i uz različite modele traperica, kao i uz široke hlače, koje su ove godine posebno popularne. Izuzetno moderna kombinacija su statement tenisice i žensko odijelo. To je stil kojeg opisujemo "klasično gore, trendi dolje".

Buffalo - 759 kn

Buffalo - 759 kn

Poigrajte se grafikama, strukturama, materijalima i dopustite da vam novi par modnih tenisica bude nadahnuće za razne modne kombinacije. Neka vas ne zastraši njihova robustnost, budite odvažni i stavite ih u prvi plan. Ako ste ljubitelj sportskih tenisica, chunky modele potražite kod robnih brendova Skechers, Puma i Nike.

Mogu li se statement tenisice nositi uz haljinu ili suknju?

Fila - 529 kn

Fila - 529 kn

Apsolutno mogu! Sa statement modnim tenisicama možete si priuštiti doista odvažne kombinacije uz haljine ili suknje. Primjerice, uska suknja i top koji dopunite robusnim Fila modelima. Ili maksi haljina s printom uz koju savršeno pristaju bijele ili crne Guess modni modeli. Čak će i ljubitelji midi haljina u novoj kolekciji tenisica pronaći par koji će odgovarati njihovom stilu.

Tommy Hilfiger - 1.059 kn

Tommy Hilfiger - 1.059 kn

Vrlo šik kombinacija su uska crna midi haljina i šarene robustne tenisice Bugatti, ili duga jednobojna satenska suknja s prorezom koju kombinirate s tenisicama Tommy Hilfiger i sakoom.

U svim bojama i uzorcima

Fila - 829 kn

Fila - 829 kn

Ovaj model tenisica sam po sebi je vrlo upečatljiv, no ovog ćete proljeća uživati u odabiru modela koji su zbog detalja još posebniji. Ljubitelji upečatljivih, markantnih tenisica imat će što za odabrati. Nove kolekcije su šarene, isprepliću se različiti uzorci, od životinjskih uzoraka s logotipima, kontrasta s bijelim potplatima, kombinacija s lakom, do metalnih nijansi.

Gioseppo - 699 kn

Gioseppo - 699 kn

U trenu ćete se, primjerice, zaljubiti u tenisice Steve Madden sa chunky potplatom i gornjim dijelom ukrašenim kamenčićima. Da vaš styling bio još izražajniji možete ih kombinirati s jednostavnim krojem traperica, pamučnom bijelom majicom i sakoom.

Tommy Hilfiger - 929 kn

Tommy Hilfiger - 929 kn

Među proljetnim modelima statement tenisica prevladavaju bijela, pješčana, puderasto ružičasta, svjetloplava i nježno zelena boja.

Robusne tenisice i za muškarce

 
Naravno, chunky trend nije samo za žene, već i za muškarce, a ponuda na web shopu nudi mnogo modela i za njih. Kod muških modela statement tenisica prednjače jednostavnije i čisće linije. Većina ih je u bijeloj, sivoj, smeđoj i crnoj boji. Calvin Klein, Ara, Fred Perry, New Balance i Guess nude moderne tenisice koje stilski odvažni muškarci mogu kombinirati uz elegantnija odijela i jakne, dok Skechers, Nike i Adidas nude idealne modele za opuštenije, više sportske kombinacije. U statement tenisicama izgledat ćete poput influencera s najpopularnijih stranica modnih časopisa i društvenih mreža. Pronađite svoj model na Mass web shopu!


VIŠE O TEMAMAtenisiceMass Shoesženske tenisiceCalvin KleinAraFred PerryNew BalanceGuess




Povezano