©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Redsi su nekom majka, a nekom maćeha

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.04.21. | 23:20

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LIDS - LIVERPUL (tip GG, kvota 1,58) - rezultat 1:1

Liverpul je od starta je pokazao želju da se kući vrati sa tri boda, imao je problema u realizaciji, ali je iskoristio poklon domaćeg sastava i poveo. Ipak, buđenje Lidsa u poslednjih pola časa i gol Dijega Ljorentea u završnici vredan jednog boda.

Opširnije OVDE 

BASTIJA - SPORTING L. (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

Ponosni Korzikanci sačuvali su svoje kamenito ostrvo, dom Napoleona Bonaparte odbranjenili su od navale iz Liona. Bastija ostaje sa ova tri boda na prvoj poziciji francuske Lige 1 i već sada može da slavi povratak u elitu.

PSV II - DE GRAFŠAP (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 0:2

De Grafšap nas večeras nije razočarao i pkazao drugom timu giganta iz Ajndohevna da mu je mesto mesto u Holandiji 2. A njemu u Erediviziji pošto drži drugo mesto i sve je bliži da se direktno da se vrati u elitu.

ALTAJ - ALDANA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:1

Popodnevno odmeravanje u Turskoj 2 na koje smo upozoravali. Svašta je moglo da se očekuje, ali ne i baš ovako ubedljiva pobeda domaćina. U svakom slučaju, važno da je kec prošao.

PRECRTANO

LIDS - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 1:1

Liverpul koji želi da se odmetne od evropske konkurencije uspeo je da dođe samo do boda protiv tima koji se tek vratio u najviši rang.

Opširnije OVDE 

RANDERS - MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,68) - rezultat 0:0

Posle Lids - Liverpul najigraniji par dan. Ali i tip... Nažalost prazne puške u danskoj Superligi na stadionu Sefeus park. Vodseći Midtjiland je došao po ceo plen, ali će mu i ovaj bod biti dovoljan da zadrži, sada smanjenu prednost nad Bronbijem.

LEGANES - PONFERADINA (tip 1, kvota 1,83) - rezultat 1:1

Jedan među najigranijim tipovima dana, delovalo je da će proći, mada je već iz kvote bilo jasno da neće biti lako. I beše tako. Serhio Gonzales je u 32. minutu doneo željeno vođstvo domaćina, ali je Oskar Sijelva 15 minuta pre kara postavio konačan rezultat.

KAIRAT - TOBOL (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:2

Jedno od iznenađenja dana, ne samo što se golova tiče, već nije došao ni kec koji je veliki broj kladilaca igrao u MOZZARTU. Mora se istaći da je to "zasluga" bivšeg napadača Voše i Partizana, Nemanje Nikolića strelca za goste drugog pogotka čime je postavio konačan rezultat u 70. minutu.

ALMERIJA - ESPANJOL (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 1:1

Umaru Sadiku je ovo 16. gol u Segundi ove sezone, a dva je postigao i u Kupu kralja. Posle svakog Sadikovog gola u Humskoj zadovoljno trljaju ruke...

Opširnije OVDE

TRIESTINA - SUDTIROL (tip 2, kvota 1,97) - rezultat 3:2

Derbi samog severa Italije u tamošnjoj Ligi C. Vodio je domaćin sa čak 3:0 već do 61. minuta, ali se opustio i dozvolio gostima sa Alpa da 14 minuta kasnije priću na pogodak zaostatka. To je ipak bilo nedovoljno da prođe ovaj kladilački tip.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara