POBUNA! ZVEZDE VELIKIH RIVALA IZ MANČESTERA USTALE PROTIV SUPERLIGE: Fudbaleri spremi da NAPUSTE 12 MOĆNIKA! VIDEO
Foto: profimedia/kombo

biće svašta

POBUNA! ZVEZDE VELIKIH RIVALA IZ MANČESTERA USTALE PROTIV SUPERLIGE: Fudbaleri spremi da NAPUSTE 12 MOĆNIKA! VIDEO

Fudbal -

Ništa nikada nije podiglo toliku prašinu u svetu sporta kao osnivanje Superlige.

UEFA i FIFA donele su radikalne odluke i objavile da će fudbalerima klubova koji se osnivači novog takmičenja biti zabranjeno igranje za reprezentaciju. Gazde 12 klubova uverene su da rade dobar posao, ali se već prvog dana susreću sa problemima, jer su njihovi fudbaleri digli glas protiv novog takmičenja.

Među prvima odreagovao je Portugalac iz redova Vulverhmeptona Daniel Podens, koji je na društvenim mrežama ostavio moćnu poruku:

- Lopta, himna, san... Zidanov volej, Kaka, Liverpul u Atini, Ole u Barseloni, Kris i Sedorf... Ima stvari koje se ne mogu kupiti. Snovi se ne mogu kupiti, napisao je Podens.

Odmah su uz njega stali zemljaci, dve velike zvezde velikih rivala iz Mančestera. Junajtedov Bruno i Sitijev Kanselo oduševljeno su pozdravili Podensovu poruku.

Za očekivati je lavinu ovakvih reakcija fudbalera koji nose dresove 12 odmetnutih klubova, pa bi veoma lako moglo da se desi da jedan po jedan napuste svoja radna mesta i budućnost potraže u "manjim" sredinama, kako bi nastavii da ponosno nose dres nacionalnog tima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track