0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

NOLE PREDLOŽIO IDEALNO REŠENJE ZA SUPERLIGU: Voleo bih da se uradi nešto totalno suprotno!

Objavljeno: 19.04.21 u 19:55

O novoj Superligi Evrope svi pričaju.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno svoje vreme provodi u Beogradu, gde ga očekuju izazovi na Serbia openu. Srbin će biti slobodan u prvom kolu, a istakao je da prati sva dešavanja iz sveta fudbala, kao i buru koju je podiglo osnivanje nove Superlige Evrope.

Nole je stao na ‘razumnu stranu’, pa je rekao da se ne slaže sa osnivanjem ovog takmičenja. Takođe dodao je da bi klubovima sa naših prostora dosta značilo da se takmiče sa najboljima.

Sve ide ka tome kada se uzme poslednjih 20-30 godina, ko ima pare, ko kupi igrače napravi super tim. Sužava se konkurencija, onemogućava se mnogim timovima da se takmiče na najvišem na nivou sa najvećim klubovima, a to bi puno značilo pogotovo klubovima sa naših prostora, počeo je prvi reket sveta.

On je izneo svoje rešenje i predlog, rekavši da bi voleo da se uradi nešto totalno suprotno.

Ne zvuči dobro, nisam za to, volim da se suprotno uradi, da se otvori mogućnost da više manjih klubova mogu sa najboljima da se takmiče, to daje draž sportu, to je šarm koji privlači, zaključio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter