Beograd Magazin

Kojo: Ovaj Beograd ne volim. Prljav je, unakažen, a njegovi vladari kao da nisu naše rase

Beograd kakav je danas ne volim. Ovaj Beograd je prljav, unakažen arhitektonski i estetski. Posečeno je drveće – rekao je Nikola Kojo, gostujući u emisiji “Zdravo misli” kod doktorke Katarine Bajec.

Proslovljeni srpski glumac se prisetio i svog odrastanja na Voždovcu i zaključio da je tadašnji Beograd potpuno drugačiji od ovog danas.

“Bilo je to nežnije vreme, među ljudima je bilo mnogo više empatije, ljubavi i solidarnosti. U isto vreme bilo je manje agresivnosti, koja je danas prisutna na TV ekranima, u saobraćaju, Skupštini…”

– Beograd kakav je danas ne volim. Ne kupam se samo subotom. Ovaj Beograd je prljav, unakažen arhitektonski i estetski. Posečeno je drveće – rekao je Kojo.

– U njemu je nemoguće parkirati se, živi se pod prisilom, pod begom od Oka sokolovog, a nema garažnih mesta i prostora. Sve se radi iz neke kontre, kazne – što ljudi jedni drugima ne bi smeli da rade – dodaje glumac.

Glumac je imao i zanimljivo viđenje onih koji trenutno vladaju Beogradom…

– Kao da su došli neki koji uveče skinu tu svoju ljudsku kožu i kao krokodili ili neke druge zveri, koje ne pripadaju našoj rasi, legnu sa svojim ženama. Oni su došli i postavljaju nam pravila života. Jedno vreme sam se borio protiv toga, onda sam video da nemam s kim da se borim… To je Beograd ali i Srbija. U Beogradu još ima čednih delova grada koji čuvaju lepotu, ali svaki milimetar iznad Beograda je tragičan – rekao je glumac u emisiji “Zdravo misli”.

“Ološ i mamlaz”, glumac Ivan Jevtović, prijavio policiji ministra Dmitrovića

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Zaboravio je da pomene sebe, samo on je veliki zagađivač prostora i vazduha. Zato prvo sredi sebe, pa posle pričaj o drugima .

    • znaci Milane jabuko sa grane vuciceve a sta ti smeta od ovoga sto je rekao kojo…bilmezu jedan nepismeni sa ispranim mozgom!!!!

337 Shares
337 Shares
Share via
Copy link