Austrian Airlines vraća se u Dubrovnik i Split

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2021.

0

Foto: Austrian Airlines

Foto: Austrian Airlines

Prema pisanju portala Croatian Aviation, austrijski nacionalni prijevoznik do kraja ovog mjeseca obnovit će promet na linijama iz Beča prema Splitu i Dubrovniku, javlja Hrvatska turistička zajednica

Iako su ove linije prethodnih godina uglavnom kretale s prometom već krajem ožujka, zbog utjecaja pandemije to će se ove godine dogoditi mjesec dana kasnije.

Linija Beč - Dubrovnik - Beč prometovat će od 23. travnja, jednom tjedno, svakog petka, a već s početkom svibnja dodaju se još dva leta tjedno, pa će Austrian prema Dubrovniku prometovati svake srijede, petka i nedjelje.

Linija Beč - Split - Beč najavljena je od 30. travnja, također tri puta tjedno, srijedom, petkom i nedjeljom. Na obje spomenute linije najavljeni su zrakoplovi tipa E195 te zrakoplovi iz A320 obitelji.

Prema Dubrovniku će prometovati i LOT

Dodajmo kako je poljski LOT Polish Airlines najavio obnavljanje redovnog prometa između Varšave i Dubrovnika. Linija bi trebala biti u prometu od 28. travnja. Do druge polovice svibnja najavljena su dva leta tjedno, srijedom i subotom.

Obje spomenute kompanije, Austrian Airlines i LOT Polish Airlines, obnovile su promet i prema zagrebačkoj zračnoj luci. Austrian prema Zagrebu trenutno prometuje četiri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak i nedjelja), a na iste dane prema Zagrebu prometuje i poljski LOT.


VIŠE O TEMAMAzračne linijeAustrian Airlineshrvatski turizam




Povezano