Brnabić: Sednica Kriznog štaba u sredu, dežurni pljuvači nas napadaju

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se sednica Kriznog štaba održati u sredu, navodeći da je stalna "borba sa stručnim delom da se nađe balans kako bi ekonomija mogla ide kako treba".
Brnabić: Sednica Kriznog štaba u sredu, dežurni pljuvači nas napadaju
Foto: 021.rs
"Ja sam u stalnom kontaktu sa stručnim delom Kriznog štaba. Epidemiološka situacija je sve stabilnija", rekla je Brnabić za TV Hepi.
 
Ona je navela da je u Instititutu "Torlak" urađena test faza punjenja ruske vakcine i da je deo poslat u Moskvu na kontrolu za odobrenje da se nastavi punjenje.
 
"Mnogi dežurni 'pljuvači' napadaju nas u stilu 'nije to ništa+. A mnoge velike zemlje to ne mogu da urade jer nemaju institut kao što je naš Torlak", rekla je Brnabić.
 
Prema njenim rečima, u planu je nov pogon kod Aerodroma za proizvodnju kineske vakcine.
 
Ona je navela da se danas očekuje da stigne 211.770 doza Fajzerove vakcine, a danas ili sutra ujutru 130.000 doza ruske vakcine "Sputnjik V".
 
"Dobro nam ide, držimo se", rekla je Brnabić, govoći o vakcinaciji građana.
 
Ona je istakla i da je Srbija tako nešto u stanju jer je "domaćinski" vodila ekonomsku politiku tako da ima novca za nabavku i prozvodnju vakcina.
 
Prema njenim rečima, Srbija je "Meka za investitore", ali i pouzdan politički partner kojem se veruje u međunarodnoj zajednici.
 
"Dolaze nemački i japanski investitori što je najbolji dokaz da u Srbiji nema korupcije", naglasila je Brnabić.
  • Postovanje Ustava

    20.04.2021 00:13
    Ne znam zasto ovu Brnabicku niko nije obavestio da krsi Ustav Republike Srbije.
    Ona predstavlja SVE gradjane Republike, cak i one koji je najvise kritikuju (ne ulicarskim recnikom "pljuju"), ona nije na stadionu da se svadja onima koji je kritikuju, ona zastupa sve gradjane i MORA da precuti svaku kritiku (ako postuje Ustav). Ako se ponasa prema Ustavu kao prema WC papiru onda moze i ulicarskim recnikom kao na stadionu da se ponasa. Nazalost, mi imamo posla sa ljudima kojima je Zakon, Ustav obican papir sa kojima mogu da rade sta hoce.
  • zgadjen

    19.04.2021 14:38
    Kakvo akademsko izrazavanje ''premijera''
    Sram te bilo! Nazivas gradjane pljuvacima, jer nisu istomisljenici. Sram da te bude!Ne odvajate se od ulicarske retorike, tesko je to nekome kome je nivo komunikacije ostao na asfaltu! Uzas!!!
    zar je to rečnik jedne premijerke, prve među ministrima u Vladi jedne evropske države? Jel to širite radikalsku seljanu, dajete podršku vašem lideru?
  • Stanoje

    19.04.2021 14:32
    Pomračenja
    Neko ko ama bas ništa nije radio
    u dosadašnjem životu a sad radi ili kako se to može nazvati. bolje statira
    sa 4-5 naučenih govorancija za medije
    Cela vlada slična , neko se ozbiljno igra sa ovim sto je ostalo od države
    Kakav li će biti ishod u bližoj na budućnosti .?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.