0
Evrokupovi

FOTO: FSS

SRBIJA OSTAJE BEZ PAR KLJUČNIH IGRAČA AKO ZAŽIVI SUPERLIGA: Uefa će zabraniti igranje za reprezentaciju!

Objavljeno: 19.04.21 u 09:40

Odjeknula vest jutros da počinje novo elitno takmičenje u evropskom fudbalu – Superliga Evrope.

Poznato je kojih će 12 klubova učestvovati, a to su Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid, Juventus, Milan, Inter, Arsenal, Totenhem, Čelsi, Mančester junajted, Mančester siti i Liverpul, njima su se pridružili još Lajpcig, Porto i Bajern Minhen, dok je još pet klubova u igri.

Superliga Evrope je postala i sada zvanična stvar, a nisu pomogle pretnje UEFA i FIFA koje su najavile da fudbaleri klubova učesnika novog takmičenja neće moći da igraju u njihovim – što podrazumeva Svetsko prvenstvo i Evropsko prvenstvo.

Od pomenutih klubova koji će učestvovati ‘orlovi’ igraji samo za četiri kluba: Real Madrid, Mančester Junajted, Inter i Liverpul.

U pitanju su Luka Jović, Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov i Marko Grujić, a već dvojica sa ovog spiska više neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Ono što svakako brine je što je recimo Nikola Milenković konstantna tema u medijima kada je u pitanju selidba na „Old Traford“, Dušan Vlahović se spominje kao novi napadač Milana, dok je poznato i da Sergeja Milinković-Savića stalno „sele“ u vrhunske klubove.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter