PRIZNANJE KRALJEVAČKIM MUSKETARIMA: Sportski savez Kraljeva uručio plaketu odbojkašima Ribnice! FOTO
Foto: Sportski savez Kraljeva

LEP GEST

PRIZNANJE KRALJEVAČKIM MUSKETARIMA: Sportski savez Kraljeva uručio plaketu odbojkašima Ribnice! FOTO

Ostali sportovi -

Predsednik Sportskog saveza Kraljeva Miloš Simović uručio je predstavnicima Odbojkaškog kluba „Ribnica“ plaketu za postignuti uspeh ovog kraljevačkog prvoligaša, koji je sredinom marta osvojio Kup Srbije.

Pored Milana Simojlovića i Ivana Todorovića koji su primili plaketu, Sportski savez imao je čast da ugosti i Nikolu Jovovića, našeg proslavljenog reprezentativca koji svoj pripremni period provodi u Kraljevu sa ekipom „Ribnice“.

Ribnica
foto: Sportski savez Kraljeva

Simović je još jednom čestitao popularnim „musketarima“ na ostvarenim rezultatima i naglasio da je uspeh koji je postigla „Ribnica“ možda i jedan od najvećih u istoriji tog kluba, kao i grada na Ibru.

Istakao je i da je Sportski savez Kraljeva veoma ponosan na uspeh kraljevačkih odbojkaša i da svakodnevno prati njihov rad.

Ribnica
foto: Sportski savez Kraljeva

Milan Simojlović, trener Ribnice zahvalio se Sportskom savezu Kraljeva na priznanju i istakao da je do sada sa gradskim sportskim savezom i predsednikom Milošem Simovićem imao jako lepu saradnju koja traje od trenutka kada je stupio na mesto trenera ovog kluba.

J. S / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track