Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

REZZIME DANA (nedelja): Upozorili smo vas za Real, svi ostali ispoštovali

Vreme čitanja: 4min | ned. 18.04.21. | 23:40

Pogledajte ko vam je 18. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - EIBAR (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 5:0

Istopila se prednost Atletiko Madrida u odnosu na Real Madrid i Barselonu, ali neće tek tako četa Dijega Simeonea odustati od titule. Ceh za loše rezultate u poslednje vreme platio je poslednjeplasirani Eibar, nažalost, sa našim reprezentativcem Markom Dmitrovićem na golu. Gosti iz Baskije napustili su Madrid s pet golova u svojoj mreži - 5:0 (2:0), što im je najubedljiviji od 16 poraza ove sezone.

Opširnije OVDE.

PSŽ - SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:2

PSŽ za titulu, Sent Etjen za prestiž. Jer iz lige neće ispasti, a u Evropu ne može. I jedni i drugi desetkovani. Parižani silno motivisani, ali i umorni. Gosti sa Žofrua Gišara razigrani kao retko kada ove sezone. Epilog - pravi spektakl. Ili bolje reći 16 minuta ludila u finišu meča tokom kojih je šampion više puta prešao put od očaja do sjaja (i u kontra smeru, razume se), da bi na kraju ipak uspeo da slavi sa 3:2.

Opširnije OVDE.

LACIO - BENEVENTO (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 5:3

Posle Krotonea, Udinezea, Specije i Verone, Simone Inzagi može da se pohvali da je nadmudrio svog brata Filipa u utakmici koja na prvi pogled pokazuje da je Lacio bio jako dominantan protiv Beneventa, ali realnost je nešto drugačija. Od pet golova domaćina, dva su delo igrača Beneventa.

Opširnije OVDE.

DORTMUND - VERDER (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 4:1

Posle kiksa Ajntrahta, Borusija Dortmund je morala da dobije Verder kako bi se upetljala u borbu za Ligu šampiona i to je i učinila - 4:1 (3:1). Gosti su poveli preko Milota Rašice i napravili probleme Mlilionerima, ali onda su mlade snage proradile i Verderu nije bilo spasa.

Opširnije OVDE

MILAN - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Nisu porođajne – jesu muke. Patio je Milan dva meseca na San Siru, nikog nije pobedio šest utakmica, patio je i u uvodnom susretu nedeljnog programa 31. kola Serije A, ali je napokon razbio maler domaćeg terena i tesnom pobedom nad Đenovom zacementirao drugo mesto bez obzira šta do kraja dana urade Juventus i Napoli u derbijima sa Atalantom i Interom. Rosoneri su slavili 2:1, ali su se muški preznojili.

Opširnije OVDE.

NANT - LION (tip 2, kvota 1,52) - rezultat 1:2

Lion vozi na pogon Memfisa Depaja! Prvi među lavovima, prvi među jednakima, predvodio je Lion do važne pobede na gostovanju Nantu na kom je njegov tim slavio sa 2:1 (2:0). Oba gola bila su upravo delo Depaja.

Opširnije OVDE.

LEVANTE - VILJAREAL (tip 2, kvota 1,78) - rezultat 1:5

Ako je Real kiksnuo i izneverio vas, Viljareal nije! Ubedljivo, sigurno i bez mnogo drame i neizvesnosti. Već posle 13 minuta Žuta podmornica vodila je sa 2:0, a iako je razlika bila prepolovljena ubrzo, nastavak susreta maksimalno je pripao gostima koji su tim iz Valensije pregazili kao plitak potok. Melem za vaše oči.

DINAMO ZAGREB - ISTRA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:0

Nije bilo efikasno, ali se završilo najbolje moguće po vas i vaše tikete na kojima ste jurili kec u Zagrebu. Jedini gol na meču pao je u 38. minutu i postigao ga je Bruno Petković sa penala. Dinamo je mogao i da vam olakša s još jednim pogotkom bar, jer je i u nastavku stalno napadao, ali dobro. Pobedi se u zube ne gleda.

LESTER - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:0

Golom Kelečija Ihenača u 55. minutu Lester je stigao do pobede nad Sautemptonom i plasirao se u prvo finale FA kupa od daleke 1969. godine. Lisice su do gola vrednog naredne faze stigli zahvaljujući pogotku nigerijskog ofanzivca čiji je prvi udarac na asistenciju Džejmija Vardija sa levog boka izblokiran međutim iz popravnog pokušaja bio je znatno preciziniji i stigao do 15. gola ove sezone u svim takmičenjima.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

HETAFE - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,92) - rezultat 0:0

Uprkos brojnim neubedljivim izdanjima ove sezone, uspeo je Real Madrid da stigne do polufinala Lige šampiona i uključi se u trku za šampiona Primere, ali umor je stigao izabranike Zinedina Zidana. U predgrađu Madrida, protiv Hetafea, odigrali su samo 0:0.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara