0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

STANKOVIĆ I BONDŽULIĆ RAZMENILI ČESTITKE NAKON REMIJA: Bez golova na ‘Čairu’!

Objavljeno: 18.04.21 u 22:15

Đuričković je propustio priliku da donese pobedu Radničkom sa bele tačke!

Radnički je u Nišu ugostio ekipu Javora iz Ivanjice. Utakmica na stadionu ‘Čair’ je završena bez pobednika, ali i bez pogodaka.

Nakon utakmice svoje utiske je izneo šef stručnog štaba domaćih Aleksandar Stanković.

FOTO: Privatna arhiva

-Pre svega želim da se zahvalim ekipi Javora na fer i korektnoj igri. Žao mi je što na debiju na klupi Radničkog nisam ostvario pobedu. Mislim da su važnost utakmice i pozicija na tabeli oba kluba uticali da večeras ne bude puno kvaliteta. Bilo je dinamično, videli smo i dosta agresije
na obe strane. Oni su nam pravili probleme, baš tamo gde smo i apostrofirali pre meča. Bili su opasni u skoku, ali smo uspeli da ih nekako iskontrolišemo. Mi smo pokušali da igramo po zemlji, da punimo prostore i upravo se iz takve situacije izrodila akcija koja nam je donela penal, koji nažalost Đuričković nije pretvorio u gol. Ali to se u fudbalu dešava. Nismo uspeli danas, ostalo je još šest kola do kraja i borićemo se. Imamo puno problema u rosteru. Dosta igrača igra sa povredama, Filip Marković je ranije morao da napusti igru. Nećemo da se žalimo, nije ovo alibi i moramo što pre da se saberemo i da se vratimo na pobednički kolosek – istakao je šef stručnog štaba Radničkog.

Nakon Stankovića  oglasio se Igor Bondžulić.

-Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na izuzetnoj borbenosti. Mislim da su oba tima odigrala meč u visokom ritmu. Posle svega, smatram da je ovaj rezultat realan. Radnički nije iskoristio taj penal u prvom poluvrmenu, ali smo i mi stvorili jednu sjajnu šansu, koju je Ristić fenomenalno odbranio. Poželeo bih Radničkom puno sreće u nastavku prvenstva, a mojim igračima želim da poručim da nastave ovako da se bore i nadam se da će nam to biti dovoljno da izborimo opstanak u ovoj ligi.
Mi to zaslužujemo. Ne želim da komentarišem ostale rezultate i dešavanja u ovom kolu, neka im služi na čast- zaključio je trener Javora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter