Bivši igrači zgađeni idejom o Superligi Evrope: Sramota, čista pohlepa!

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.04.21. | 21:24

Glas digli Roj Kin, Geri Nevil, Mika Ričards…

Kako javlja Skaj Sport, Mančester Junajted, Liverpul, Arsenal i Čelsi su među klubovima koji bi mogli da budu deo nove Superlige, a to se nikako ne sviđa pojedinim bivšim engleskim fudbalerima.

Nekoliko njihželeli su da izraze mišljenje o Superligi i nisu baš bili blagonakloni. Zapravo, nikako im se nije dopala ta ideja. Nazivaju je sramotnom i čistom pohlepom.

Izabrane vesti

Geri Nevil optužio je premijerligaške klubove da izdaju istoriju i njihove navijače.

"Ja sam navijač Mančester Junajteda 40 godina mog života, ali sam zgađen, apsolutno zgađen", rekao je Nevil.

I tu se nije zaustavio.

"Zgađen sam Mančester Junajtedom i Liverpulom na prvom mestu. U Liverpulu kažu da su klub ljudi. Mančester Junajted ima istoriju staru 100 godina, napravljen od strane radnika i idu u ligu bez takmičenja iz koje ne mogu da budu izbačeni?", pita se Nevil.

Oštre reči izlazile su iz grla bivšeg defanzivca.

"Ovo je apsolutna sramota. Moramo da vratimo moć klubovima iz ove zemlje i tu uključujem moj klub. Već 12 meseci tražim nezavisnog regulatora kako bih ovo sprečio. Ovo je čista pohlepa", rekao je Nevil.

Na to se nadovezao Roj Kin. I on je sličnog stava poput Nevila.

"Tu se radi o novcu, o pohlepi. I naravno nismo još ništa čuli od Fife. Nadam se da ta ideja neće uspeti", rekao je Roj Kin.

Još jedan komentator cele priče bio je i Mika Ričards.

"A šta je sa navijačima? Da li su klubovi zaboravili na njih i počeli samo da brinu o novcu? Iskreno, mislim da je ovo apsolutna sramota", rekao je Mika Ričards.


tagovi

Evropska Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara