Search
Close this search box.

Veliki nedeljni horoskop od 19. do 25. aprila 2021. godine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ovan

Nije povoljan period za posao, mogući su konflikti ili neki novi problemi u ovom okruženju. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas tenzije i problemi sa ljubomorom. Na polju zdravlja su vam naglašene tegobe koje se vezuju za vaše hronične slabe tačke- glavu, oči, pritisak, probleme sa srčanim sistemom, krvnim sudovima i stresom. Obratite pažnju.

Bik

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje na poslovnom planu imati veći pritisak nego obično. Na polju ljubavi vas očekuje neko manje razočarenje vezano za partnera. Kada je u pitanju zdravlje, naglašene su tegobe sa cirkulacijom, srcem, ali i sa psihom, nesanicom, nervozom, naglašena je sklonost ka depresiji i sličnim stanjima.

Blizanci

Moguće je da ste zbunjeni i da ne znate baš koja je odluka na poslovnom planu sada za vas ispravna. Kada je u pitanju ljubav, tokom ove nedelje vam odgovaraju vatreni znaci. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa nervozom ali i nervnim sistemom, mišićima, itd. Povećajte unos magnezijuma, krećite se i bavite se sportom, prijaće vam.

Nastavak na sledećoj strani

POSLEDNJE VESTI