VIDEO: Trgovinski lanac asfaltirao i stabla, prijava podneta inspekciji na hitno postupanje

Gradska opština Rakovica reagovala je na žalbe građana koji su prijavili da je asfaltirana površina između stabala u ulici Velizara Stankovića na Miljakovcu, te je na teren izašla komunalna inspekcija.
Oni su ovom prilikom utvrdili da je površina u javnom korišćenju sveže asfaltirana, čime se sumnja da su ugrožena stabla na toj lokaciji.
 
Prijava je prosleđena Građevinskoj inspekciji Beograda u čijoj naadležnosti je ovaj problem na hitno postupanje, dok će Gradska opština Rakovica biti u kontaktu sa gradskom građevinskom insprekijom i insistiraće da se utvrde sve okolnosti, i da se, ukoliko postoji osnov za to, protiv počinioca podnesu odgovarajuće prijave, napisao je u objavi na fejsbuku Jovan Simić, žitelj ovog naselja koji je objavio video asfaltiranog drveća.
 
Podsetimo da je Simić ranije objavio video na kojem se može videti kako je trgovinski lanac ispred prodavnice koja tek treba da se otvori na Miljakovcu, asfaltirao i stabla.
 
"Pozivam ljude iz ovog trgovinskog lanca da što pre nađu bolje rešenje za drveće i da opet urede plato ispred svoje prodavnice, ne sumnjam da su ovo mogli da urade na mnogo bolji način. Ovo je katastrofa. Javlja mi se mnogo komšija i prijatelja sa Miljakovca, svi su zgroženi, i nakon što ova firma bude ispravila ovu grešku, očekujemo i da posade nove sadnice negde u našem kraju, kako bi se iskupili. Miljakovac je jedan od najzelenijih i najlepših delova Beograda i to treba čuvati", poručio je Simić.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Simić (@simic33)

  • Ja

    21.04.2021 14:14
    Bojkot
    Bojkotovati doticni trgovinski lanax, pokazali su koliko se zalazu za ekologiju, a izvodjacima oduzeti licencu, da li ste igde ikad videli ovoliku glupost da se asfaltiraju drvoredi.
  • Bojan

    20.04.2021 12:25
    @Gojko

    Zamisli da si toliko neuk i napamćen da svoju nesposobnost pravdaš time što je neka budala negde u svetu uradila slično - pa još zbog toga smatraš da si sveta video.
  • Vlada

    20.04.2021 12:12
    @@

    A ti ćeš kanda moći samo da plačeš na birou.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.