Potvrđena kazna od šest godina zatvora za prebijanje devojke na Podbari

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je presudu Osnovnog suda u Novom Sadu, kojom je Đ.L. (26) iz Klenja kod Bogatića osuđen na šest godina zatvora zbog prebijanja devojke I.F. (24) iz Banovog Polja kod Bogatića, u martu 2019. godine u Novom Sadu.
Potvrđena kazna od šest godina zatvora za prebijanje devojke na Podbari
Foto: 021.rs
Po rečima portparolke ovog suda Svjetlane Radovanović, on je proglašen krivim za nasilje u porodici i nanošenje teške telesne povrede i osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od šest godina, prenosi Dnevnik.
 
Podsetimo, Đ.L. je, prema optužnici, 12. marta pretprošle godine, u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, teško povredio tadašnju devojku. On je devojku tukao rukama, šutirao nogama, pekao vrelom peglom, nožem joj naneo posekotine po nogama…
 
Devojka je na suđenju rekla da je fizičko nasilje trpela dve godine.
 
Veštak sudske medicine dr Vladimir Pilija je, govoreći na suđenju o njenim povredama, rekao da je na osnovu lekarske dokumentacije konstatovao da su njene povrede bile teške i opasne po život.
  • Iz

    18.04.2021 14:29
    6 godina za ovakaz zločin je definitivno premalo! Sramota!
    Mada da je član sns-a bi dobio još manje!
  • Ns

    18.04.2021 13:03
    Cccc
    Ljudi postoje zakoni,zakoni gledaju da se resocijalizuje osoba. Na zapadu bi dobio isto od 3 do tako5,6 god ali bi isao recimo da dobije 6 g za 4g. A u srbiji ce ostati do kraja jer samo na papiru stoji uslovni otpust od 2/3 kazne. Tako da ce on ostati kako treba,a verujte da je sud gledao sto ga ova nije prijavila 2 g
  • Pera

    18.04.2021 12:49
    Maloooooooo
    Sramota
    Prenlaga kazna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika