JOKIĆ JE TOLIKO OPČINIO AMERIKANCE DA SU ONI PROGOVORILI SRPSKI: U Denveru se prodaju majice na našem jeziku "Jokic MVP"
Foto: Profimedia

nije na ćirilici, ali može da prođe

JOKIĆ JE TOLIKO OPČINIO AMERIKANCE DA SU ONI PROGOVORILI SRPSKI: U Denveru se prodaju majice na našem jeziku "Jokic MVP"

Košarka -

Ameri iz Kolorada pokrenuli sajt www.jokicforMVP.com, cena majica od 30 do 35 dolara

Nikola Jokić jeste velika zvezda NBA lige! Amerikanci su oduševljeni Srbinom, a koliko ljudi iz Kolorada i Denvera poštuju centra Nagetsa iskazali su podrškom da bude proglašen za MVP lige.

Udruženje Kolorado Hoks koje se bavi pomaganjem mladih i talentovanih košarkaša, u čijem radu učestvuje i srpski košarkaš, kreiralo je sajt pod nazivom "www.jokicforMVP.com". Putem njega prodaju majice sa sloganom "Jokić za MVP-a", ali na srpskom jeziku! Doduše, nije na ćirilici, ali i ovako na latinici, može da prođe.

Cena majica se kreće od 30 do 35 dolara, a prihod je namenjen razvijanju mladih košarkaških talenata iz Kolorada.

Nikola Jokić pružio je fantastičnu partiju u dresu Denvera u trijumfu nad Hjustonom, 129:88. Srbin je bio na MVP nivou, upisao je 29 poena (10/12 iz igre, 8/9 penali za 27 min), 16 skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte.

Nikola Jokić
foto: AP

O sjajnoj partiji Nikole Jokića i pobedi Denvera nad najslabijom ekipom NBA lige, trener Majk Meloun je kazao:

- Ono što Nikolu čini MVP jeste što nije propustio nijednu utakmicu i što nas, uz sve povrede koje smo imali, drži u četiri najbolja u talentovanoj zapadnoj konferenciji. Ako govorimo o statistici i efikasnosti, to su istorijski brojevi. Srećni smo što ga imamo!

Kurir sport / D. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track