0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MIRKO IVANIĆ: ‘Zbog ovog je fudbal najzanimljiviji sport’

Objavljeno: 17.04.21 u 22:10
Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Radnik iz Surdulice sa 2:1 na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru 32. kola Superlige Srbije, a jedan od najzapaženijih aktera na utakmici i strelac pobedonosnog gola Mirko Ivanić istakao je istrajnost našeg tima.

– Zaista jedna sjajna i zanimljiva utakmica. Ne pamtim kad smo na našem stadionu imali ovako zanimljiv i neizvestan meč. Stvorili smo dosta šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo, a nažalost smo promašili i dva jedanaesterca. Međutim, nismo odustajali nijednog trenutka, verovali smo u sebe i na kraju zasluženo slavili. Zbog ovakvih utakmica fudbal je najinteresantniji sport – rekao je Ivanić.

Kreativni vezni fudbaler rođen u Bačkom Jarku je naglasio koliko je crveno-belima značajan niz od dvadeset uzastopnih pobeda, kao i koji je cilj Zvezde u nastavku sezone.

– Imali smo veliku želju da nastavimo niz pobeda, zbog prethodnog truda koji smo uložili. Naš cilj je da pobedimo sve utakmice do kraja prvenstva, kao i da osvojimo Kup Srbije. Bez obzira na sve imamo svoje želje i ciljeve kojima težimo i nećemo ni milimetar popustiti od toga – zaključio je Ivanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter