2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKVA UVERTIRA ZA POLUFINALE KUPA! Zvezda ‘preokrenula’ Radnik, golman Surduličana odbranio dva penala! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.21 u 21:01

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik iz Surdulice posle preokreta rezultatom 2:1 u utakmici 32. kola Superlige Srbije.

Odličan duel viđen je na stadionu ‘Rajko Mitić’, koji je odlična uvertira za polufinalni meč u Kupu Srbije koji će ovi rivali odigrati u sredu.

Zvezda je očekivano krenula ofanzivnije, činilo se da će domaći doći do prednosti i tako je i trebalo da bude u 24. minutu, ali je golman Ranđelović odbranio jedanaestera Falku.

Kazna za crveno-bele stigla je u 35. minutu kada je Milovanović postigao vodeći gol, nakon što je sjajno prevario odbranu domaćih, što je bio i rezultat prvog dela igre.

U nastavku Zvezda je krenula agilno, a to se isplatilo u 54. minutu. Nakon kornera dobro se snašao Seku Sanogo koji je glavom bio precizan i doneo poravnanje rezultata.

U 72. minutu novi penal za Zvezdu. Oboren je rezervista Bakajoko. Ovoga puta sa bele tačke je šutirao Ivanić, ali je sjajni golman Ranđelović još jednom odbranio.

Ipak, Zvezda je u finišu stigla do preokreta. Iskupio se Ivanić za promašeni penal.

Odlično je kombinovao sa Veljkom Nikolićem, razmenili su dva dupla ‘pasa’, pre nego što je najbolji igrač Zvezde ove sezone matirao sjajnog Ranđelovića.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

    • Koji od dva penala nije bio? Ima li ista nejasno? Prvi pogadja lopta igraca u ruku pola metra od tela i menja pravac. Drugi, vise nego ocigledno udarac u nogu. Da li sudija nije trebao da svira nijedan penal, jer je nemoguce svirati dva penala na utakmici?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter