Nova indie beauty priča: Besramno dobar mejkap kreativnog tima “Tinktura”

Kolekcija šminke “Tinktura” ono je što priželjkujemo u svojoj kozmetičkoj torbici ove sezone, a evo i zašto!

by | april 17, 2021

Ne znamo za vas, ali mi smo uzbuđeni svaki put kada čujemo za novu kvalitetnu indie kozmetiku. Ali, znate li uopšte šta znači taj izraz – indie?

Šta su indie brendovi?

Za brendove poput “Too Faced”, “Anastasia Beverly Hills”, “Drunk Elephant” ili “Glossier” sigurno ste već čuli, možda neke od njihovih proizvoda upravo nosite, a oni su samo šlag na neodoljivoj torti indie brendova koji ulaze u trku sa kozmetičkim džinovima, kakvi su kompanije L’Oréal, Max Factor, Estée Lauder… Ukratko, to su samostalni brendovi iza kojih ne stoje velike korporacije i multimilionska ulaganja. Često nastaju pod kreativnim vođstvom poznatih blogera i mejkap umetnika, a jedan od primera je kozmetika Kajli Džener. Raduje nas što su i kod nas, u čitavom regionu, ovakvi beauty startapi sve češća pojava. (Pročitajte i… Mejkap trendovi koji će definisati 2021.)


Šta je “Tinktura”?

Hvaljena hrvatska kozmetička priča “Tinktura”, poznata po bestselerima kao što su “Balzam Mrkva”, “Tinktura od koprive”, “Mist Vitamin C” i mnogi drugi, od sad u svojoj ponudi ima i mejkap liniju. Tinkturina kolekcija šminke i mejkap četkica kreirana je s mnogo ljubavi i pažnje, a naglasak je na kvalitetnim sastojcima “bez hemije”, što podupire filozofiju tog brenda o beauty proizvodima sa stavom.

Spoj visoke mode i najkvalitetnijih sastojaka

U ovoj indie mejkap liniji spajaju se boje visoke mode i teksture s promišljenim metodama proizvodnje, a zanimljivo je i to što proizvodi nose oznake: veganski i cruelty free.

“Tinkturina” šminka stiže u pročišćenoj i praktičnoj crnoj ambalaži s belim logotipom, a za efekat iznenađenja pobrinuli su se originalni nazivi i kutijice s originalnim crtežima.

Besramno dobre nijanse i zabavni nazivi

Ajlajner u boji “Diabolic”, mat tečni ruž “Bitter Sweet”, vatrenocrveni ruž “Roxane”, rumenilo u nijansi “Like a Virgin” te senka “Jazzy” samo su neki od mnogobrojnih favorita onih koji su među prvima imali priliku da isprobaju “Tinkturin” mejkap, i već se “zakačili”.

Ovu liniju mekap proizvoda moguće je nabaviti u web shopu Tinktura, a dostavlja se u čitavom regionu!

 

 

lepotaizdravlje.rsZvonimir Ferina