Magazin

Najbolji šef na svetu se zahvalio radniku za 25 godina truda i poklonio mu auto

nagrada za radnika
Foto: Facebook/Steak Butcher shop Mesnica "Brajlović" Tuzla

Većina radnika nažalost ne može da kaže puno toga lepog za svog poslodavca i živi u konstantnom strahu za svoju budućnost. Međutim, iz Tuzle nam dolazi priča koja prethodnu izjavu u potpunosti negira.

Naime, vlasnik mesare ‘Brajlović’ želeo je da se zahvali svom radniku Rasudinu Muhiću na višegodišnjem trudu i zalaganju i to tako što mu je poklonio automobil Golf V.

Kako prenosi Dnevni avaz, Rasudin Muhić u mesari radi punih 25 godina i jedan je od najposvećenijih i najboljih radnika. Povodom meseca ramazana, meseca darivanja i poštovanja, vlasnik ove mesare na najbolji je mogući način svom radniku iskazao zahvalnost.

Vlasnik je sve objavio na Fejsbuk stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao lavinu pozitivnih komentara.

Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja 🥰

Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu…

Posted by Steak Butcher shop Mesnica “Brajlović” Tuzla on Tuesday, 13 April 2021

Sretni vlasnik novog automobila ne krije da ga je ovaj gest veoma iznenadio, te je odlučio da podeli svoje oduševljenje.

“Bio sam kod kuće, došao sa posla. Bilo je oko 10 časova. Neko je zakucao na vrata i ja sam izašao. Pogledam, vidim nešto, kao neki poklon izgleda. Pogledam iza ćoška, kad direktor. Onda on kaže „De, otvori to“. Ja otvorim, tu ključevi od auta. Kaže da mi je ovo poklon za 25 godina“, prisetio se Rasudin.

Njegov poslodavac posebno ističe da bi vlasnici mesara, pekara ili bilo koje branše trebalo da paze na svoje radnike.

“Da radnik ne ode od njega, da ga nagradi nečim lepim, da mu obezbedi sve što mu fali. Nismo svi u mogućnosti da dajemo kule i gradove, ali ako imaš sa strane novca podeli to sa svojim bližnjim”, istakao je, prenose Nezavisne.

Rasudin je na posao ranije dolazilo peške.

“Trebalo mi je malo jače od pola sata da dođem, a jutros sam na posao došao za 10 minuta”, naglasio je zahvalni radnik i ponosni vlasnik novog automobila.

Hrvatski kralj čipsa plaća radnicima školovanje, vraća kredite, najbolji dobio BMW

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

232 Shares
232 Shares
Share via
Copy link