0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGON BET TIKET DANA: Zarada se traži širom Evrope!

Objavljeno: 17.04.21 u 10:59

Idemo subota, kafica i tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.30 Freiburg – Schalke

Šalkeova borba za opstanak je u domenu naučne fantastike. Tom Kruz da dobije zadatak da ih ostavi u ligi rekao bi „ovo je nemoguća misija“. Koliko god da Frajburg nije u formi naspram forme Šalkea u gostima šampioni univerzuma su. Šalke još nijednu pobedu u gostima nema 0-4-9 sa gol razlikom 9:42.

Predlog: 1 (1,70)

17.00 Marseille – Lorient

Oba kluba su na pozicijama u ligi gde jure nešto, ali ta pozicija govori i o kvalitetu ekipa. Olimpik ne želi da sledeću sezonu provede bez Evrope i u nizu su od 3 pobede na svom terenu. Lorijen je katastrofalan u gostima i gledaju u ambis iza sebe.

Predlog: 1 (2,18)

18.30 Bayer Leverkusen – FC Koln

Nismo previse pametni što prognoziramo ovo, očigledno je. Leverkuzen je kvalitetan tim koji će sigurno igrati Evropu sledeće sezone pitanje je samo koje takmičenje. Sa druge strane, Keln je sudeći po formi već ispao i čekaju da prođe ovih 6 kola mučenja za njih.

Predlog: 1 (1,66)

21.15 Wolves – Sheffield Utd

Vulvsima treba još jedna pobeda da pređu magičnu cifru od 40 poena ali ove sezone i ovih 38 bi im moglo biti dosta. Šefild junajted se potpuno raspao odlaskom Vajldera, a dodajte na sve to i sveže povrede Bilija Šarpa i Oli Mekburnija pa sami izračunajte ishod.

Predlog: GG (1,80)

UKUPNA KVOTA 10,46 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekpres tiket – 1807500

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter