Humanitarni tiket u podne: IVAN IVANOVIĆ tipuje za lečenje sedmomesečnog Gavrila Đurđevića

Vreme čitanja: 5min | sub. 17.04.21. | 10:09

Popularno televizijsko lice očekuje fantastičan dobrotvorni dobitak od 332.300 dinara!

Autor i voditelj popularnih emisija “Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem” i “Veče sa Ivanom Ivanovićem” današnji je učesnik Mozzartovog Humanitarnog tiketa u podne. Tok – šou emisija, koja ide petkom od 22.00 sata na televiziji “Nova S”, protkana je satirom, ironijom i humorom. Sticajem srećnih okolnosti sinoć su Ivanovi gosti bili legendarni vaterpolisti Dejan Savić, Jugoslav Vasović i Uroš Stevanović, inače svi učesnici u Humanitarnom tiketu u podne.

A pored današnjeg plemenitog kladioca Ivana Ivanovića naši dobrotvorni gosti bili su i Ivanovi saradnici Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Dragan Ilić, Srđan Dinčić, Branislav Raičević i Aleksandar Perišić. Očekujemo da nam se uskoro priključi i Slobodan Nešović Loka koga, takođe, možete gledati svakog ponedeljka od 22.00 sata na Novoj.  

Izabrane vesti

Nadamo se da će 1773. po redu humanitarni gost biti uspešan kladilac i da će potencijalni dobitak, od sjajnih 332.300 dinara, otići za lečenje Gavrila Đurđevića.

Gavrilo je umiljata i nežna beba. Rođen je 07. septembra 2020. godine u Kragujevcu. Prva tri meseca lepo se razvijao. Nažalost, ispostavilo se da boluje od retke bolesti Spinalne mišićne atrofije. Gavrilo je sa pet meseci primio prvu terapiju, Spinraza, dostupnu u Srbiji. Postoji odobrena genska terapija, Zolgensma, koja je dala šansu obolelima da se izbore sa ovom opakom bolešću. Terapija postoji, ali je cena preko dva miliona evra.

Pošaljimo SMS poruku 973 na 3030 ili donirajmo na račun: 160 – 6000000844014 – 95 i pomozimo Gavrilu.

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Inače, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

Nadamo se da je Ivan Ivanović napravio dobitnu kombinaciju pa krenimo redom.

Prva utakmica dolazi sa Ostrva i startuje u 13 sati i 30 minuta, NJUKASL – VEST HEM. Čekićari imaju 23 boda više od rivala. Svrake su iz poslednje dve utakmice izvukle četiri boda. Vest Hem je u seriji od remija i dva trijumfa, a utakmicu igra bez osmorice fudbalera. Njukasl je dobio poslednji okršaj sa 2:0 dok ukupni međusobni skor iznosi 22:11:13. Najubedljiviju pobedu, sa 5:0, imaju domaći.

“Očekujem podelu plena, iks”.

Prelazimo preko Lamanša i stižemo u Francusku, OLIMPIK M. – LORIJAN. Statistički posmatrano bolji skor ima Marselj, 14:7:6, uz najubedljiviji trijumf sa 4:1. Dok se Olimpik bori za Evropu gosti traže slamku spasa. Domaći imaju pobedu, pa remi, a gosti dva nerešena ishoda, pobedu pa poraz. Marselj je slavio na poslednja tri okršaja.

“Jedinica”.

Treća stanica je u Seriji “A”, SASUOLO – FJORENTINA. Ljubičasti zaostaju za domaćima čak 13 bodova. Sasuolo je uknjižio minmalnu pobedu u poslednjem kolu u kome je Atalanta dobila Fjorentinu. Rivali su sredinom poslednjeg decembra odigrali 1:1. Bolju statistiku ima tim iz Firence, 4:5:6.

“Igram na domaće, kec”.

Vraćamo se u Englesku, polufinale FA kupa, ČELSI – MANČESTER SITI. Nakon dve pobede Plavci su doživeli poraz od Porta, ali idu u polufinale Lige šampiona gde ih čeka Real. Siti je dva puta dobio Dortmund i ide na PSŽ. Zbog povrede klubovi igraju bez jednog igrača, a međusobni skor je približan, 26:7:20. Najubedljivije pobede su od po 6:0.  

“Tri plus”, zaključuje Ivan Ivanović koga upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarnu omladinsku organizaciju, „Omladinski centar“, Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MLIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketIvan Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara