Španija bi do 2022. mogla da razvije vakcinu protiv kovida

Španski premijer Pedro Sančez rekao je da se nada da će do kraja 2022. godine i Španija razviti vakcinu protiv kovida-19.
 Španija bi do 2022. mogla da razvije vakcinu protiv kovida
Foto: Pixabay
Sančez je prilikom obilaska farmakološke kompanije "Hipra" u Đironi, u kojoj se razvija vakcina protiv kovida, rekao da polaže velike nade u razvoj te vakcine, prenosi španski El Pais.
 
"Vlada će vam pomoći svim raspoloživim sredstvima u ovom procesu. Svi možemo da doprinesemo da Španija dobije svoju vakcinu", rekao je Sančez u razgovoru sa predstavnicima kompanije.
  • Mile rent-a mozak

    17.04.2021 20:46
    Mi smo mogli da napravimo vakcinu za mesec dana, još prošlog marta ( po rečima najčuvenijeg vaksera), ali nismo hteli da štrčimo i ponižavamo SZO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.