');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

SLOMLJENA REBRA, POVREDA GLAVE I SLEZINE Poznato u kakvom je stanju vozač ekipe "Kuća od srca" nakon stravičnog udesa

Vozač Zoran S. (31) iz Šapca, koji je upravljao kamionetom koji se jutros sudario sa kamionom "skanija" u Lađevcima, nalazi se i dalje u teškom, ali za sada stabilnom stanju, saznaje "Blic". Jasmina M. (47), organizatorka emisije "Kuća od srca" koja se takođe nalazila u kamionetu, podlegla je povredama u bolnici "Studenica" u Kraljevu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Jezive fotografije sa mesta nesreće Foto: Privatna arhiva
Jezive fotografije sa mesta nesreće

Nesreća se dogodila jutros u Lađevcima na deonici puta Kraljevo-Preljina na Ibarskoj magistrali. Zoran je zadobio prelom desnog maksilarnog sinusa i frontalni kosi prelom glave, kao i frakture rebara. Kako nezvanično saznajemo, on je operisan zbog rupture slezine i za sada je stabilno.

Pročitajte još

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion "skanija", prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet "fijat" beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala "Kuća od srca", a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Jasmina M. je podlegla povredama nekoliko sati posle udesa
Foto: privatna arhiva / Privatna arhiva
Jasmina M. je podlegla povredama nekoliko sati posle udesa

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Pročitajte još

Uprkos naporima lekara, Jasmina je podlegla povredama u bolnici.

- Jasmina je bila živa kada je stigla u bolnicu, međutim imala je strašne povrede po celom telu i brojne prelome. Odmah je prebačena na reanimaciju, ali je ubrzo podlegla stravičnim povredama - rekao je izvor za "Blic".