KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometašice Radničkog ciljaju četvrtu pobedu u nizu

Seriju od tri uzastopne pobede rukometašice Radničkog pokušaće da produže na gostovanju novosadskoj Vojvodini, u odloženoj utakmici 9. kola Super lige Srbije za žene, koja se igra u subotu, 17. aprila, od 16 časova u hali „Slana bara“.

Foto: SPD Radnički

Za Kragujevčanke je predstojeći meč od velikog značaja, s obzirom da bi sa nova dva boda ostale u konkurenciji za plej-of. Izabranice trenera Rodoljuba Kurandića su u poslednje vreme značajno podigle nivo forme i sa puno samopouzdanja putuju u Novi Sad, u isto vreme svesne da ih očekuje izuzetno neugodan rival, koji takođe nije odustao od borbe za plasman među četiri najbolje ekipe na tabeli.

Rukometašice Vojvodine nalaze se na šestoj poziciji prvenstvene tabele i za Kragujevčankama zaostaju pet bodova. Novosađanke igraju prilično dobro u drugom delu sezone i od početka godine upisale su četiri poraza, i to u duelima sa ekipima iz samog vrha tabele.

Na red nam dolazi još jedno teško gostovanje, ovoga puta odličnoj ekipi Vojvodine, sa čijim kvalitetima smo imale priliku da se upoznamo u pripremnoj utakmici pred početak ove sezone. U pitanju je mlada, snažna i poletna ekipa, predvođena iskusnom Tamarom Žarković, koja predstavlja „tvrd orah“ za svakog protivnika. Bitno je da dobro otvorimo utakmicu, uz čvrstu i agresivnu odbranu, koja bi nam omogućila lakšu realizaciju u napadu. Naporno smo se spremale za ovaj duel i ohrabrene dobrim partijama u poslednjih par kola priželjkujemo osvajanje novih bodova – istakla je u najavi ovog gostovanja jedna od najiskusnijih igračica u redovima Radničkog ove sezone Jovana Stoiljković.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa obezbeđen je video-link sa direktnim prenosom utakmice:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!