Đoković uzbuđen što će igrati u Beogradu 1Foto: EPA-EFE JASON O'BRIEN

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da je uzbuđen što će igrati na Serbia Openu u Beogradu i zahvalio je državi na podršci, kao i srpskim i svetskim teniserima na odzivu.

„Jako sam uzbuđen što ću igrati u rodnom gradu nakon devet godina od poslednjeg meča. Srećan sam što smo ponovo uspeli da dovedemo turnir iz serije 250 u Beograd, ne samo muški nego i ženski, kao i čelendžer“, naveo je Đoković u poruci navijačima, a prenose organizatori.

Prvi teniser sveta će učestvovati na turniru Serbia Open koji će se od 19. do 25. aprila igrati na terenima Teniskog centra „Novak“.

Đoković je zahvalio „državi Srbiji i gradu Beogradu na podršci i pomoći“, kao i svim ljudima koji „pružaju pozitivnu energiju i podršku svim srpskim teniserima“.

„Oni su ohrabrili i svetske tenisere iz vrha da se odluče da dođu i igraju u Beogradu iako u istoj nedelji imamo i turnir iz jače kategorije u Barseloni. Nadamo se da ćete uživati u tenisu, ne samo ove godine nego i u narednim godinama koje dolaze“, rekao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari