Foto: Starsport
Foto: Starsport

Đorđević pred gostovanje Zvezdi: Iskoristićemo svaku šansu da uzmemo bodove

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.04.21. | 15:38

Strateg Surduličana svestan težine zadatka, ali veruje u svoj tim

Radnik iz Surdulice će u naredna četiri dana dva puta odmeriti snage sa Crvenom zvezdom - prvi duel zakazan je za sutra u okviru 32. kola Superlige od 19 časova i osim borbe za bodove predstavljaće i uvertiru u utakmicu polufinala Kupa Srbije zakazanu za sredu.

Pred dva susreta u Ljutice Bogdana gde se afirmisao kao igrač i trener, Slavoljub Đorđević, strateg Surduličana istakao je da njegove izabranike očekuje najteži test, ali da na stadion Rajko Mitić ne dolaze sa belom zastavom.

Izabrane vesti

"Igramo protiv tima koji je ubedljivo prvi na tabeli. Pokušaćemo da odigramo što bolje i napravimo pozitivan utisak. Svaku šansu koja nam se bude ukazala iskoristićemo da uzmemo bodove, a ako ne, čestitaćemo. Otežavajuće okolnosti jesu da kroz tri dana igramo ponovo sa njima na njihovom terenu, te otuda i dodatni problem oko sastava tima i odmora igrača. Ipak ćemo se potruditi da obe utakmice odigramo što bolje i pripremamo se za dalji nastavak prvenstva", rekao je Đorđević.

Radnik posle 31 kola zauzima peto mesto na superligaškoj tabeli sa 14 pobeda, šest remija i 11 poraza, a uprkos vrlo dobrim rezultatima u šampionatu daleko je od mesta koja vode u Evropu s obzirom da za Čukaričkim zaostaje 14 bodova te će dodatni motiv za goste predstavljati utakmica zakazana za sredu.

Sutrašnji rivali snage su odmerili u novembru kada je Crvena zvezda slavila 4:1 i tako upisala 13 uzastopnu pobedu u isto toliko duela protiv Surduličana.



tagovi

Slavoljub Đorđević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara