Novi Sad Vesti

Šest godina zatvora zbog brutalnog prebijanja bivše devojke u Novom Sadu

Novosadski Apelacioni sud potvrdio je prvostepenu presudu Osnovnog suda u tom gradu, prema kojoj je Đorđe Lacković (26) iz Klenja kod Bogatića osuđen na šest godina zatvora zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane Filipović (24) iz Banovog Polja kod Bogatića.

Đorđe Lacković je optužen da je 12. marta u podstanarskom stanu u Кosovskoj ulici u Novom Sadu u nastupu ljubomore brutalno pretukao svoju tadašnju devojku Ivanu Filipović, nanevši joj teške povrede.

Ivana je imala višestruke prelome rebara, probijena joj je plućna maramica, imala je opekotine od pegle i posekotine po nogama. Ona je u bolničkoj postelji u Institutu u Sremskoj Кamenici provela osam dana.

Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, Lacković je, prema rečima Svjetlane Radovanović, portparola ovog suda, proglašen krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda i osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od šest godina, piše Telegraf.

Podsetimo, njemu je za nasilje u porodici izrečena kazna od godinu i po dana, a za nanošenje teških povreda pet godina, te mu je izrečena jedinstvena od šest godina zatvora.

Đorđe je Ivanu pekao peglom i polomio rebra, a sada kaže da mu je bila “samo devojka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

303 Shares
303 Shares
Share via
Copy link