0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

IZNENADAN KRAJ NBA KARIJERE ZBOG SRČANIH PROBLEMA: Plan mu je bio da ove sezone osvoji titulu!

Objavljeno: 15.04.21 u 17:18

Cenatr Bruklina je primoran da se povuče.

Lamarkus Oldridž je sredinom ove sezone pojačao Bruklin Netse, sa namerom da osvoji titulu. Ipak, posle samo dve nedelje boravka u tom timu, primoran je da napusti košarku.

U pismu koje je objavljeno na društvenim mrežama stoji da je imao problema sa nepravilnim radom srca. Naveo je da je to jedna od najstrašnijih stvari koja mu se desila u životu.

Danas teška srca pišem ovo pismo. Odigrao sam poslednju utakmicu i tokom nje sam imao problem sa nepravilnim radom srca. Kasnije te večeri, stanje je postajalo još teže, što me je dodatno zabrinulo, počeo je Oldridž, a potom nastavio:

Sledećeg jutra, rekao sam ekipi šta se događa i oni su se pobrinuli da odem u bolnicu i na preglede. Iako mi je sada bolje, to što sam doživeo sa srcem je jedno od najstrašnijih stvari koje sam ikad prošao.

Potom je istakao da je doneo odluku da se povuče iz NBA lige. Naglasio je da je vreme da stavi svoju porodicu na prvo mesto.

Uz sve navedeno, doneo sam tešku odluku da se povučem iz NBA lige. Tokom 15 godina stavljao sam košarku na prvo mesto, a sada je vreme da stavim zdravlje i svoju porodicu na vrh liste. Zahvalan sam na svemu što mi je ova igra dala – sjajne uspomene, uključujući sve uspone i padove i prijateljstva koja ću čuvati zauvek, zaključio je Oldridž.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter