Sport

0

Djoković eliminisan sa turnira u Monte Karlu

Autor: IG

Izvor: Beta

Djoković eliminisan sa turnira u Monte Karlu

Izvor: pixabay

Srpski teniser Novak Djoković završio je danas učešće na turniru u Monte Karlu, porazom u trećem kolu.


Najbolji teniser sveta je izgubio od Danijela Evansa iz Velike Britanije.

Evans, 33. na ATP listi, pobedio je sa 2:0 u setovima (6:4, 7:5), za dva sata i osam minuta igre.

Protivnik u narednoj rundi biće mu belgijski teniser David Gofan, koji je u trećem kolu bio bolji od Aleksandra Zvereva.

 

Djoković: Jedan od mojih najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da je današnji meč protiv Danijela Evansa u Monte Karlu bio jedan od najlošijih koje je odigrao u poslednjih nekoliko godina.

"Da budem iskren, ovo je bio jedan od najgorih mečeva koje sam odigrao u poslednjih nekoliko godina", rekao je Djoković posle meča u kojem je napravio čak 45 neiznudjenih grešaka.

Prvi teniser sveta je u osmini finala mastersa u Monte Karlu poražen od Britanca Daniela Evansa sa 4:6, 5:7 nakon dva sata i šest minuta igre.

"Na terenu sam se osećao grozno. Ništa nije valjalo. Jedan od tih dana", rekao je Djokovič i istakao da je Evans zaslužio pobedu.

"Bio je bolji igrač danas. Bio je koncentrisaniji i igrao je kvalitetnije u odlučujućim trenucima", naveo je prvi teniser sveta.

Djoković će se nakon poraza u Monte Karlu vratiti u Beograd, gde će sledeće nedelje učestvovati na Serbia Openu, turniru koji se posle devet godina vraća u prestonicu Srbije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR