0
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

NIKOLA JOKIĆ: ‘Ceo život me potcenjuju! Navikao sam, to je normalna pozicija za mene’

Objavljeno: 15.04.21 u 11:15

Centar je zadovoljan igrom i pobedom protiv Majamija!

Denver Nagetsi su savladali Majami rezultatom 123:106. Ekipa trenera Melouna je odigrala odličnu utakmicu, a u ekipi nije bilo povređenog Džamala Mareja. Nikola Jokić je ostvario 15. tripl-dabl u sezoni. Reprezentativac Srbije je izrazio zadovoljstvo nakon pobede.

-Tužno je to što se desilo Džamalu. On i ja dobro funkcionišemo na terenu. Nedostajaće nam, važan je deo ovog tima. Međutim, to ne znači da ćemo da odustanemo. Niko ne može da ga zameni, ali ako podignemo nivo igre, možemo da pobeđujemo – rekao je Nikola.

PROČITAJTE JOŠ: TRIPL-DABL NIKOLE JOKIĆA: Dončić doneo pobedu trojkom za pamćenje! (VIDEO)

-Pobedili smo dobru ekipu, koja je uvek nezgodna. Moramo da nastavimo da igramo timski. Sigurno će biti teško, biće nam potreban Džamal. Ali njemu je sigurno najteže, nadamo se da će se oporaviti kako treba. Teška je povreda, sledi najteži period u njegovom životu.

Mnogi vide Denver kao ‘autsajdera’ u borbi za prsten. Nikola ima jasan odgovor na to.

-Potcenjuju me ceo život. Navikao sam, to je normalna pozicija za mene. Međutim, to nam možda i pomaže, nismo pod pritiskom – zaključio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter