Nova vest
Tenis

Sreda, 14.04.2021.

14:55

Nadal ne misli kao Novak: Tužno je...

Rafael Nadal je posle dužeg vremena izašao na teren u ovoj sezoni.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Nadal ne misli kao Novak: Tužno je...
Foto: Profimedia

Nije ga bilo gotovo dva meseca na takmičenjima, a prvi protivnik u Monte Karlu bio mu je Federiko Delbonis, kojeg je lako savladao sa 2-0 u setovima.

Španac je pre tog meča dao svoje mišljenje o tome što ove godine na terenima nema publike i tu nije bio saglasan sa velikim rivalom, Novakom Đokovićem.

Prvi teniser sveta je ranije rekao kako mu je prijatnije za rad kada nema mnogo publike oko terena.

"Bolje je za trening jer nema navijača, tu su samo ljudi iz kompanija koje sponzorišu takmičenje. Pod normalnim okolnostima, teško je doći do terena i trenirati makar sat vremena, kada ima tako mnogo igrača na startu turnira. Sada vidim da mnogi treniraju sami, nemaju potrebe da dele teren sa nekim, što je pozitivno. Sad imamo vremena da gledamo druge kako treniraju, ne čemu smo svi zahvalni jer smo zbog restrikcija u bezbednim uslovima i lepo je biti na svežem vazduhu", rekao je Novak.

Nadal je na svom Instagramu postavio sliku praznih terena uz komentar koji odudara od Novakovih impresija.

"Tužno je videti da nema publike posle treninga", napisao je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

19 h

U fokusu

Vidi sve