Učenje engleskog jezika: Vežbajte engleski svakog četvrtka uz "BBC Learning English"

Učite i vežbajte engleski svakog četvrtka uz multimedijalne priloge iz programa „BBC Learning English” na našem Fejsubuku i Tviteru.

 

beograd učenje engleskog
BBC

 

Želite da obnovite ili usavršite znanje engleskog? Pridružite nam se na Fejsbuk stranici i Tviter profilu BBC na srpskom svakog četvrtka i uživajte u zanimljivim i zabavnim vežbama programa BBC Learning English.

Kroz naše odabrane video priloge, vizuelne materijale i kvizove, jednom nedeljno možete proveriti znanje engleskog, ali i da naučite nešto novo.

Kao deo Svetskog servisa BBC-ja, BBC Learning English prenosi znanje engleskog jezika globalnoj publici još od 1943. godine, nudeći besplatan audio, video i tekstualni materijal ljudima širom sveta.

Od naših mobilnih kurseva engleskog u Bangladešu i Latinskoj Americi, do onlajn ponude za milione učenika u Kini, BBC Learning English pruža multimedijalne materijale za učenje engleskog jezika za sve koji žele da usavrše ovaj jezik.

Mnogi od ovih materijala su celokupni kursevi, ali svaki deo kursa se može proučavati i samostalno.

To znači da možete može izabrati najbolji način učenja; praćenjem celog kursa ili praćenjem pojedinačnih materijala koji su za vas najprikladniji.

Ovde možete saznati više o našim sadašnjim i budućim kursevima.

Pored toga, BBC Learning English nudi i niz dugoročnih programa kao što su Engleski u šest minuta, Engleski koji govorimo, i Lingohak.

Četvrtak je dan za učenje engleskog - navijte podsetnik i zapratite BBC na srpskom na Fejsbuku i Tviteru.


Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC