(©MN Press)
(©MN Press)

Drulović u pregovorima sa Željom: Vidim se u svakom klubu koji ima ambicije

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.04.21. | 19:27

Sarajlije zvale bivšeg trenera Partizana

Posle Nenada Lalatovića, još jedan srpski trener pominje se kao kandidat za klupu sarajevskog Željezničara. Ovaj put nije samo na nezvaničnim informacijama, već je Ljubinko Drulović potvrdio da je razgovarao sa Sarajlijama.

Bivši trener Partizana - doduše svega dva meseca - bez angažmana je od januara 2020, kada je napustio selekciju Uzbekistana do 23 godine. U razgovoru za SportSport.ba rekao je da jeste jedan od kandidata da nasledi Amara Osima i da će se uskoro znati koga će izabrati rukovodstvo Željezničara.

Izabrane vesti

"Zvali su me neki ljudi, ali nema još ništa konkrentno. Željezničar je veliki klub i ima tu više kandidata što je sasvim normalno. Videćemo šta su ideje predsedništva kluba i koga žele. Videćemo za ambicije i planove... Klub kao što je Željezničar treba imati vrhunske ambicije, biti među najboljim u Bosni i Hercegovini i igrati Evropu. Ja tako gledam na instituciju kao što je Željezničar. Normalno, za svakog trenera bi bio izazov da napravi jednu dobru ekipu koja će igrati prepoznatljivi stil i imati uspeha. Željezničar sigurno zaslužuje bolje rezutlate od trenutnih", smatra Drulović.

Bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije kaže da vidi sebe u svakom klubu koji ima ambicije.

"Ja radim maksimalno profesionalno. Svako ima svoje ciljeve i želje. Videćemo šta će biti u narednom periodu", dodao je.

Po Drulovićevom mišljenju, odluka o novom treneru Želje trebalo bi uskoro da bude doneta. Pored njega i Lalatovića, pominju se još Zlatan Nalić, Kemal Alispahić, Omer Joldić, Blaž Slišković...

"To će se znati ovih dana. Ima još kandidata. Nije do nas trenera. Uvek je do ljudi koji vode klub i šta će oni odlučiti. Kada bude nešto konkrentno sve će znati... Trener uvek treba da ima spakovane kofere i da bude spreman da radi bilo gde. Ja sam tokom svoje karijere radio i u Aziji i u Africi. Ukoliko bude šta, biće mi drago, ukoliko ne - nastavljam dalje. Sve je to sastavni deo posla, u fudbalu ste sigurni samo kada nešto potpišete", istakao je Drulović za SportSport.ba.



tagovi

FK ŽeljezničarŽeljezničarLjubinko Drulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara