Ugostitelji u Novom Pazaru dobili značajnu donaciju

Novi Pazar je dobio značajnu donaciju namenjenu turističkim i ugostiteljskim objektima za pomoć u uslovima pandemije koronavirusa.

Izvor: Indeks onlajn

Sreda, 14.04.2021.

13:30

Ugostitelji u Novom Pazaru dobili značajnu donaciju
Drazen Zigic/Shutterstock

Donaciju čine UV lampe, beskontaktni toplomeri, dezinfekciona sredstva i sprejevi, pomoć je dio projekta pod sloganom “EU za tebe – za kulturno nasleđe i turizam”, prenosi Indeks onlajn, prenosi Indeks onlajn.

Donacija EU podrazumeva podelu pomoći turističkim objektima u zemlji u vidu dezinfekcionih sredstava i opreme u vrednosti preko 660 hiljada evra.

Pomoć je u velikoj meri već distribuirana ugostiteljskim objektima i turističkom sektoru u Novom Pazaru, kaže direktor Turističke organizacije Novi Pazar (TONP), Dejan Beloica.

U TONP su uvereni da će i pandemija aktuelnog virusa početi da jenjava a time se i povećavati broj domaćih i stranih tursta koji će posećivati Novi Pazar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: