FOTO: Trošna kasarna u blizini centra Novog Sada "ojačana" sa još zaštitne trake jer se raspada

Nedugo nakon prvobitno postavljenih upozorenja, vojna kasarna u Vojvode Bojovića 6 dobila je "pojačanje" u vidu dodatnih traka sa upozorenjem na opasnost.
FOTO: Trošna kasarna u blizini centra Novog Sada "ojačana" sa još zaštitne trake jer se raspada
Foto: 021.rs
Objekat se dugo godina raspada, a nadležno Ministarstvo odbrane nije učinilo ništa da se stara kasarna dovede u upotrebljivo stanje.
 
Dodatne trake postavila je gradska inspekcija kako bi upozorila građane da izbegavaju ovaj deo daljeg centra grada zbog rušenja trošne fasade.
 
 
Traka se 8. aprila prvo pojavila duž Ulice Vuka Karadžića, da bi sada osvanula i duž Vojvode Bojovića i Lukijana Mušickog, obuhvatajući objekat gotovo u celosti.
 
 
Ovim se i pešaci destimulišu da koriste deo trotoara u Vojvode Bojovića, budući da preti opasnost.
 
 
Kako je 021.rs pratio, gradski inspektori već 10 godina dopisima obaveštavaju resorno ministarstvo da je objekat u raspadu i da predstavlja opasnost po život ljudi. Međutim, to čine gotovo uzaludno.
 
Detaljniju priču o propasti vojne kasarne u Vojvode Bojovića čitajte u OVOJ PRIČI.
  • U

    15.04.2021 08:54
    U
    Nama se odavno raspada centar grada i niko nista nepreduzima. Zasto. Sve sravniti sa zemljom i napraviti novo.
  • K

    15.04.2021 07:28
    K
    Koliko dusebriznika a niko dase uhvati za novcanik! Vreme socijalizma je odavno proslo! Dobro jedan napisa kose povredi od rusevnog objekta debelo naplatiti od grada(gradjana)! Ma rusite to ruglo odmah!
  • Rade M.

    15.04.2021 07:21
    Rade M.
    Nevidim ovde nikakav problem dase ova kasarna srusi. To je pretnja za gradjane koji zive u blizini,dali treba neko da pogine! Ako je dotrajalo a verujem da nemoze dase sanira onda srusiti. Dali neko ima neku drugu ideju? Ako ima neka se izjasni javno i to potkrepi novcano da vidimo sta je isplatljivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti