Problem sa krovom u Mirijevu, stanar tvrdi da je životno ugrožen VIDEO

Stanar jedne zgrade u Mirijevu pre nekoliko dana prijavio je televiziji Prva problem u višespratnici u kojoj živi. Zbog takozvanog ravnog krova koji je loše urađeno tvrdi da je životno ugrožen.

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2021.

09:20

Problem sa krovom u Mirijevu, stanar tvrdi da je životno ugrožen VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

Do kakvog problema je došlo, šta je sa krovom i zašto je takvo stanje?

Iznad vrata od stana ove zgrade nalazi se zid koji je u fazi raspada, a niz zid se sliva voda koja neprestano puni kofe koje su tu postavljene.

Lune Panić koji živi u tom stanu, kaže da su pored vode najveća opasnost strujni kablovi preko kojih voda lije i prenosi se na deo ispred ulaznih vrata. On dodaje da tuda tuda prolaze i on i komšije.

Panić je pokušao da amterski reši problem - postavio je improvizovane olučiće kako voda ne bi išla pravo na prolaz kojim se ide.

Panić kaže da je obavestio nadležne koji se oglušavaju na tu situaciju.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: