PSŽ (©Reuters)
PSŽ (©Reuters)

Nejmar: Mi smo veliki tim! Di Marija: Možemo i više od ovog

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.04.21. | 23:24

Igrači PSŽ-a u transu

Račun je naplaćen. Osveta se pije hladna. Kako god hoćete... Elem, Pari Sen Žermen se revanširao Bajernu za poraz u finalu Lige šampiona prošle sezone.

Bajern je protiv Svetaca došao do krune, večeras su mu Sveci skinuli krunu s glave. Zato je pravi karneval vladao u svlačionici francuskog prvaka kada su se fudbaleri skupili u njoj.

Izabrane vesti

Ali, pre toga raspoloženi Nejmar, koji je i pored silnih promašaja proglašen za igrača utakmice, dao je izjavu francuskim medijima.

Mnogo sam srećan. Igrali smo protiv velikog tima i pokazali smo večeras da smo i mi veliki tim. Eliminisali smo evropskog šampiona, cilj je ostvaren. Ali, možemo još više. Svi smo dali sve od sebe, videli ste koliko je Di Marija pretrčao. Svi oni promašaji su nas frustrirali, ali sada smo srećni što smo se plasirali dalje. U polufinalu smo, međutim, ne želimo na tome da se zadržimo”, poručio je Nejmar.

Kad je već “prozvao” Di Mariju, evo šta je on imao da kaže posle meča.

“Uradili smo veliku stvar. Pobedili smo najbolji tim iz prethodne sezone i plasirali smo se u polufinale. Vredno smo radili na ovom uspehu i mislim da smo ga zaslužili. Mnogo sam srećan, mnogo uzbuđen. Prošao sam kroz mnogo teških trenutaka van fudbala, u privatnom životu, bilo je stvari koje nisu lepe i prijatne, ali ovaj rezultat me mnogo usrećio”, naglasio je Anhel di Marija.

Prošle godine finale, sada polufinale. Za sada... Cilj je, naravno, trofej. Ušati pehar koji Sveci iz Pariza nikada nisu osvojili.


tagovi

NejmarAnhel Di MarijaLiga šampionaPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara