Devojčica iz Rusije koja je nestala u Kotoru pronađena

Osmogodišnja devojčica, koja je u ponedeljak uveče nestala u Kotoru, pronađena je večeras, potvrdio je predsednik Opštine Kotor Vladimir Jokić.
Devojčica iz Rusije koja je nestala u Kotoru pronađena
Foto: Pixabay
"Vijestima" je rečeno da je devojčica iscrpljena i da je prebačena u bolnicu na lekarski pregled, prenosi Nova.rs.
 
Operativni štab za zaštitu i spašavanje Kotor pozvao je ranije sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojčici da se jave na broj operativnog štaba.
 
Apelovali su na sve građane koji učestvuju ili žele da učestvuju u potrazi da se jave operativnom štabu u prostorijama MZ Kavač da dobiju instrukcije, kako bi se koordinisalo delovanje svih učesnika.
 
Njoj se zadnji trag gubi u ponedeljak uveče, kada je poslednji put viđena kod prostorija MZ Kavač, a za njom su tragali profesionalni i dobrovoljni vatrogasci iz Kotora i Tivta i više desetina građana.
  • atila

    14.04.2021 11:54
    kjara
    Bravio za sve gradjane CG,vojsku,Gorsku službu,Policiju koji nisu odustali i munjevito reagovali.Hvala ti bože da nije dospela u ruke pedofila.Andjeo mali imaće traume i strah ali bog je veliki oslobodiće je toga.Hvala svima koji su nesebično pomogli.Svaka vam čast malena ali odvažna CG.
  • Nataša

    13.04.2021 19:42
    Al ga sklepasmo
    Devojčica iz Rusije koja je nestala u Kotoru pronađena
    Šta reći a ne zaplakati? Zar tako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet