©Reuters
©Reuters

Dortmund u ozbiljnim problemima za revanš, Sančo otpao, Rojs i Humels pod upitnikom

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.04.21. | 16:53

Iskusni dvojac još nije otpao iz konkurencije i u redovima Milionera veruju da će Edin Terzić moći da računa na njih u sutrašnjem meču

Borusija Dortmund ima zahtevan zadatak u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester Sitija, iako je sa Etihada donela vrlo povoljnih 1:2. Trener Edin Terzić suočava se sa neprijatnim okolnostima u igračkom kadru, s obzirom da je Džejdon Sančo definitivno otpao za sutrašnji meč na Vestfalenu (21.00), dok su pod upitnikom Mats Kumels i Marko Rojs.

(5,10) DORTMUND (3,70) MAN. SITI (1,70)

Izabrane vesti

Sančo je odsutan još od kraja februara zbog povrede mišića, putovao je i u Dubai kako bi ubrzao rehabilitaciju, ali sve to nije bilo dovoljno da bude spreman za mečeve sa Mančester Sitijem. Nije ga bilo u poslednjih pet prvenstvenih kola u Bundesligi, propustio je revanš osmine finala sa Seviljom, a potom i meč u Mančesteru. Rojs je pod upitnikom, takođe zbog mišića, dok Humels ima problema sa cirkulacijom.

"Imamo nekoliko povređenih igrača. Videćemo ko će biti spreman. Sančo nije imao dovoljno vremena, želeli bismo da bude dostupan sutra sutra, ali nećemo ubrzavati proces, jer želimo da dugo bude sa nama, a ne da se ponovo povredi", rekao je Terzić, koji se ipak nada da će Humels i Rojs moći da pomogunu svom timu.

"Oni su veoma važni, obojica imaju puno iskustva u Ligi šampiona. Potrebni su i nama i mladim igračima, imamo odličnu mešavinu iskusnih i talentovanih igrača".

Ipak, Milioneri uvek idu na pobedu, pogotovo na svom terenu, pa se nadaju da će uspeti da se domognu polufinala.

"Verovanje je sjajna stvar, ali to nam neće biti dovoljno. Odigrali smo dobru utakmicu u Mančesteru pre sedam dana, gde smo pokazali da možemo da igramo protiv vrhunskog tima. Potrebna nam je pobeda, za to će nam biti potrebni golovi, neće biti dovoljno samo da se koncentrišemo na defanzivu. Biće to izuzetno težak zadatak, ali imamo veliku želju", dodao je Terzić.


tagovi

Džejdon SančoMats HumelsMarko Rojs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara