Vakcinacija bez zakazivanja u selima nastavljena, odziv je dobar

Lokalne vesti - Utorak 13.04.2021 - 14:21

Vakcinacija u seoskim sredinama bez zakazivanja, započeta tokom prošle nedelje, nastavljena je i protiče bez problema, kazala je direktorka ZC Vranje, dr Ljiljana Antić.

Biraju između kineske i Fajzerove vakcine FOTO: ZC Vranje Biraju između kineske i Fajzerove vakcine FOTO: ZC Vranje
- Sve protiče u dobroj organizaciji i dosad nismo zabeležili nijednu ozbiljnu niti težu reakciju koja je zahtevala dodatno angažovanje zdravstvenih radnika - kazala je direktorka Antić.
 
U utorak mobilne ekipe ZC Vranje obavljaju imunizaciju meštana u Donjem i Gornjem Vrtogošu, u lokalnoj ambulanti koja je pripremljena za proces vakcinacije.
 
Odziv je, kažu iz ZC Vranje, dobar, a meštani su imali priliku da biraju između vakcine kineskog proizvođača Sinofarm i Fajzerove vakcine
 
- Napominjem da se vakcinacija u seoskim sredinama i u preduzećima u gradu, radi po nalogu Ministarstva zdravlja Republike Srbije i apelujem i ovom prilikom na sve građane da se vakcinišu, da budu odgovorni najpre prema sebi, prema svojim najbližima, prema celom društvu jer je vakcinacija, ponoviću, jedini način da se izborimo sa ovom opakom bolešću - poručio je upravnik Opšte bolnice Vranje, dr Nikola Popović.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: