Odelo Miloša Bikovića iz "Južnog vetra" prodato za 4.100 evra za lečenje malog Gavrila 1Foto: FoNet TV

Odelo koje je nosio Miloš Biković na snimanju filma“Južni vetar“, kupila je kompanija Mozzart na humanitarnoj licitaciji za 4.100 evra, a taj iznos će biti uplaćen za lečenje Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, saopšteno je iz Mozzarta.

Ova kompanija je najpre na aukciji preko mreže „Limundo“ kupila Ronaldovu kapitensku traku za 7,5 miliona dinara koju je vatrogasac Đorđe Vukićević pronašao nakon utakmice Srbije i Portgalije i dao je na licitaciju za lečenje sedmomesečne bebe iz Kragujevca, za koje je potrebno ukupno 2,5 miliona evra.

Direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart Borjan Popović, izjavio je da su se posle prve licitacije uključili i drugi sportisti i poznate ličnosti.

Prema njegovim rečima, Stefan Mitrović, koji je sprečio Kristijanov pogodatak na Marakani, dao je na licitaciju kopačke koje je nosio te večeri, kao i dres, nakon čega je i Aleksandar Mitrović ponudio svoj dres.

„To je upravo bio naš cilj, da dopremo do što više pojedinaca, organizacija, firmi, da zajedno prikupimo što više novca“, rekao je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari