Celebrity News

Dženifer Aniston postaje majka – vest koja je odjeknula svetskim medijima!

Autor: | 13/04/2021

Najpopularnija zvezda serije “Prijatelji” Dženifer Aniston u 53. godini je posle brojnih ljubavnih brodoloma, rešila da postane majka.

Dženifer Aniston postaje majka – vest koja je odjeknula svetskim medijima!

Velike vesti da Dženifer Aniston postaje majka prvo je saopštila svojim kolegama na snimanju serije “Prijatelji” koja je sve na setu oduševila.

Izvor za portal "Closer" rekao je da je Dženifer obradovala svoje kolege vešću da će postati majka. Aniston posle dva razvoda je odlučila je da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku.

Iako je u medijima često govorila da je majčinstvo ne ispunjava kao druge žene, izgleda da su se neke stvari promenile.

Pročitajte: Detalj na TikTok-u odao Dženifer Aniston - vratila se staroj ljubavi?

Naime, glumica je dugi niz godina finansijski pomagala sirotište i sada je odlučila da je došlo vreme da usvoji devojčicu. Finalizacija usvajanja se očekuje u junu ove godine.

- Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju - rekao je izvor.

Iako se još pre deset godina po medijima provlačila ista priča da će usvojiti dete, sada je sigurna u svoju odluku, jer sam proces već traje godinu dana. Velika podrška joj je bila glumica Kortni Koks.

Komentari (0)

Loading