Novorođenče od šest i po kila, u bolnici nisu imali odeću za bebu

Korisnica društvene mreže TikTok objavila je da je rodila dete koje je po rođenju bilo teško čak šest i po kilograma, te kako sama kaže u porodilištu nisu imali ni pelene, a ni odeću za ovoliko novorođenče.
Jedna korisnica TikToka zamolila je mame da podele svoje priče o rađanju velikih beba. Među brojnim komentarima javila se jedna mama koje je rodila bebu od tešku šest i po kilograma.
 
U videu koji je pregledan više od 28.8 miliona puta žena po imenu Šan podelila je fotografiju svog sina samo nekoliko trenutaka nakon što ga je rodila uz pomoć dva doktora.
 
"Drugog sina sam rodila carskim rezom i uz pomoć dva doktora. Imao je nešto više od šest i po kilograma. Dug je bio blizu 60 centimetara", kaže Šan.
 
Ona dodaje i da je njena beba bila ubedljivo najveća u porodilištu, te i da su za njeno dete doneli odeću za bebe stare devet meseci.
 
@shans1588

#stitch with @tawnee117 #greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!

♬ original sound - Shans1588
 
Prisećajući se rođenja svog drugog deteta, sina koji danas ima pet godina i kako kaže Šan voli fudbal i bejzbol, ona kaže da doktori nisu mogli da veruju, te i da su joj govorili kako im je žao zbog muka kroz koje je prošla. 
  • Canjuga

    15.04.2021 07:44
    Oooo mašala, ne samo odjelo njemu trebaju pripremit i knjige za prvi razred.
  • Neoplanta

    13.04.2021 12:44
    Auuuu, nadam se da su mami uradili carski rez!
  • Milana

    13.04.2021 12:35
    Tik tok..
    Razbibriga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.