');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Zvezda "Granda" se obratila Đorđu Davidu nakon komentara O PREKRATKOJ HALJINI: "Ne mogu da opišem šta osećam"

Takmičarka Jovana Milojević privukla je veliku pažnju u poslednjoj emitovanoj emisiji šou programa "Zvezde Granda", kako zbog svog pevanja, tako i zbog stajlinga koji je prokomentarisao njen mentor Đorđe David, a mlada pevačica sada mu se obratila na društvenim mrežama.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Zvezde Granda Foto: screenshot
Zvezde Granda

Jovana je, naime, u emisiji nosila izuzetno kratku haljinu, a Đorđe David je nakon njenog nastupa istakao da zna da se nije osećala prijatno u tome, ali da mu je drago što to nije pokazala na sceni.

- Ja imam bukvalno ulogu oca devojčicama koje su u mom timu, a imaju 17, 18 ili 19 godina. To su ozbiljni pubertetski problemi, odnosno zakasneli pubertet. Jovana je devojčica koja apsolutno nije svesna svog tela, izgleda i tako dalje, što scena zahteva. Ja ti se samo na jednom zahvaljujem: iako znaš da je to za tvoje pojmove prekratko, ti nijednog momenta nisi uradila ono što prezirem, a to je da nešto povučeš naniže... - rekao je u emisiji Đorđe David.

Đorđe David
Foto: screenshot
Đorđe David

Jovana mu se sada javno zahvalila na podršci koju joj pruža.

Pročitajte još

- Ne mogu da opišem koliku zahvalnost i ljubav imam prema svom mentoru, više ne samo mentoru, već slobodno mogu da kažem i prijatelju. Čoveku na koga svi mi možemo da se oslonimo 24/7 i koji nam pruža ljubav i vreme kao da smo mu najrođeniji rod. Đorđe, hvala ti na svemu. Zahvalna sam što sam deo baš tima Đorđa Davida, i što sa svojih 19 godina već nižem uspehe zajedno sa tobom. Hvala za suze, smeh, lekcije i drugarstvo - napisala je takmičarka na Instagramu.

Jovana Milojević
Foto: screenshot
Jovana Milojević

Jovana Milojević, inače, dolazi iz Šamca u Bosni i Hercegovini, ima 19 godina, i student je farmacije. Pored pevanja, svira i klavir.

Za sebe kaže da je druželjubiva i ambiciozna osoba, a jednom prilikom je navela da joj je mana to što ume da bude tvrdoglava.

VIDEO: Đorđe David o žiriranju i kandidatima