Celebrity News

BAŠ JE DASA! Pogledajte kako izgleda muž Maje Nikolić, zajedno su čak 23 godine! (foto)

Muž Maje Nikolić zove se Aleksandar i izgleda odlično

BAŠ JE DASA! Pogledajte kako izgleda muž Maje Nikolić, zajedno su čak 23 godine! (foto)

Maja Nikolić se od većine žena na javnoj sceni izdvaja gracioznošću i stilom, ali i činjenicom da je jedna od retkih koja je uspela da očuva svoj brak, dug više od dve decenije. 

Voditeljka televizije "Nova S" ne pojavljuje se često sa suprugom Aleksandrom u javnosti, ali njihova ljubav je izuzetno jaka. Imaju troje dece i ponosni su na to što su u ludom vremenu opstali toliko dugo. 

Pročitajte: Maja Nikolić za magazin "Story" - Odrekla sam se iluzija!


– Mislim da smo imali sreće da se upoznamo i prepoznamo. Za naš brak nije bio potreban neki naročit trud da bi ovako funkcionisao. S nekim se upoznaš, prvi momenti su divni, počnete da zajedno živite, fantastično vam je... Sve je to bilo prelepo, jer je on čovek u kog sam bila beskrajno zaljubljena, ali me je potpuno “kupio” u momentu kada je stigla naša Tea. Osvojio me je bezrezervnom podrškom koju mi je pružio. Uvek je želeo da ispoljim sve svoje mogućnosti, govorio – ti to možeš, idi, radi, probaj. Naravno, i ja se trudim da budem takva. Kad imate dvoje ljudi koji stvarno nastoje da njihovom partneru bude dobro, da ga stave na važno mesto, a pritom ne zanemaruju sebe, ta veza ili brak idu onako kako treba. Nisam žena koja bi “pala” na neke romantične izjave. Rečenice koje nisu potkrepljene delima ne znače mi ništa, rekla je Maja nedavno u intervjuu za Story

Pročitajte: DECA SE NE RAĐAJU ZA DRŽAVU - Maja Nikolić o OVIM detaljina nikad nije pričala!


Muž Maje Nikolić je uspešan biznismen i podržava suprugu da se bavi svojim poslom. 


 

Komentari (1)

Loading