FOTO: Krivična prijava protiv mladića koji se zakucao u ogradu crpne stanice na Keju, prethodno bio na reanimaciji u Urgentnom centru

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja protiv 22-godišnjeg mladića iz Novog Sada koji je, vozeći golfa oko 00:15 časova, izleteo sa ugla Beogradskog keja i Marka Miljanova i udario u betonsku ogradu Crpne stanice.
FOTO: Krivična prijava protiv mladića koji se zakucao u ogradu crpne stanice na Keju, prethodno bio na reanimaciji u Urgentnom centru
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo kada je vozač ušao u raskrsnicu prebrzo. 
 
Ovaj mladić je zadobio teške telesne povrede, kao i 23-godišnjak iz Bajine Bašte, dok je 20-godišnja devojka iz Inđije zadobila lakše telesne povrede.
 
 
Kako za 021.rs navode u Kliničkom centru Vojvodine, sinoć su primili pomenuta tri pacijenta - mladiće S. B. i Đ. M. sa teškim telesnim politraumatskim povredama i devojku M. N. sa lakim telesnim povredama. 
 
"Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, S. B. i Đ. M. su stabilnog zdravstvenog stanja, van životne opasnosti i nalaze se u Urgentnom centru na daljem lečenju i pod stalnim lekarskim nadzorom, dok je M. N, nakon ukazane lekarske pomoći i zbrinjavanja povreda, otpuštena na kućno lečenje", navode u KCV za 021.rs.
 
Kako je 021.rs ranije preneo, Hitna pomoć je zbrinula troje povređenih nakon udesa.
  • B

    15.04.2021 00:42
    .
    Šta je crpna stanica?
  • Trt

    14.04.2021 11:56
    Tačno se vidi bahatost grupe badavadžija koji svoje besciljnu za*ebanciju na Mišeluku porede s festivalom od 40-tak hiljada gostiju - a koji pritom ne blokira potpuno ni Dugu, a kamoli najveći most u gradu. A što se tiče priče o dobrotvornom radu, podsećaju me na one babe na Limanskoj pijaci koje su na divlje postavile tezgu koja svima blokira prolaz i tamo prodaju svakakve đinđuve - a sve pod maskom 'dobrotvorne akcije'. Standardna seljačka domišljatost, daj da proglasim sebe dobrotvorom pa mogu da radim šta mi se hoće.
  • Corsa D

    13.04.2021 20:35
    Corsa D
    Na Miseluku se vozi vise Corsi , cisto da ne nagrabusi pogresna Corsa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti