Porođaj "na terenu"; Majka se na sjajan način zahvalila doktorki VIDEO

Neuobičajena priča sa srećnim krajem dolazi nam iz Kragujevca. Ekipa Hitne pomoći porodila je rano jutros Kragujevčanku u njenom porodičnom domu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

23:27

Porođaj
Printskrin: TV Prva

Nije to bila njena želja, nego beba nije želela da čeka odlazak do bolnice. Koliko se iznenadila majka, toliko je I doktorka Katarina Đokić kojoj je ovo bio prvi ovakav porođaj u karijeri. Majka se na sjajan način zahvalila doktorki.

Poziv je stigao rano jutros oko pola pet iz jednog porodičnog doma u kragujevačkom naselju Beloševac, sa informacijom da je dvadesettrogodišnja žena počela da se porađa. Ekipa Hitne pomoći sa doktorkom Katarinom Đokić vrlo brzo je stigla na teren i pomogla mladoj Kragujevčanki da na svet donese devojčicu. "Porođaj je bio bez komplikacija, posle toga smo pratili vitalne parametre i mame i bebe i transportovali ih do urgentnog centra. Ovo je nešto najlepše što može da se desi u Hitnoj pomoći", kaže dr Katarina Đokić. U kragujevačkoj Hitnoj pomoći kažu da su beba i mama dobro. Doktorku Katarinu je oduševilo i to što će mlada Kragujevčanka, kojoj je ovo šesto dete, dati ime devojčici po njoj. Ovo nije prvi put da lekari kragujevačke Hinte pomoći beleže ovakav slučaj. U prethodnih nekoliko godina, u par navrata, porađali su Kragujevčanke i na ulici, a i u taksiju. Opširnije u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: